Jeleu bio de la Pukka Food

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Jeleu bio de la Pukka Food

Ingrediente

  • 85 g cristale de zmeura pentru jeleu
  • 3 linguri de gem de mure

Mod de preparare

1. Iei o pungulita de cristale de zmeura pentru jeleu si adaugi 500 ml apa fiarta peste ele.

2. Amesteci foarte putin, cat sa se dizolve nestematele si lasi sa se raceasca intr-un bol cu forma aleasa.

3. Cu putina apa calduta ungi marginile bolului, cat sa il pot desprinde si rasturna fara sa il rupi.

4. Nu e nevoie sa ii pui zahar, au cristalele zahar brut din trestie.

5. Ca sa il si incununezi, ornezi cu confitura de mure.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise