Kapia copti la borcan

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Kapia copti la borcan

Ingrediente

  • Pentru 2borcane mici:
  • 1kg ardei kapia
  • 100ml otet
  • 100ml apa
  • 1lingura zahar
  • 1lingurita sare
  • 1lingurita boabe de piper
  • 1lingurita boabe de mustar

Mod de preparare

Ardeiii spalati,uscati,se pun la copt pe gratar sau in cuptor;dupa ce s-au curatat de coaja,se rup fasii,se pun in borcane,deasupra se pun in cruce doua bete de marar uscat,sa nu se ridice ardeiii la suprafata,se adauga solutia fiarta separat avand grija ca sa nu ramana goluri de aer,se infileteaza bine capacele,se fierb borcanele 30min din momentul fierberii apei,se racesc in patura apoi se depoziteaza la camara.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise