autor:

katy

» » Sandviciuri

KEBAB

Autor: katy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 12 mai 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe,se dezoseaza si se taie in fasii subtirele.


Se caleste in putin ulei pentru 5 min. adaugand sare si piper dupa gust.


Pe lipia recent scoasa de la cuptor se aseaza ingredientele in ordinea urmatoare:


salata


piept de pui


cartofi prajiti


cascaval ras


castraveti


ketchup


Se ruleaza si se infasoara in folie de aluminiu.


Se poate reincalzi in cuptorul cu microunde.

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Roxana (Maestru bucatar):

    Mi-a iesit bine, toata lumea a fost incantata.

  • Andreea

    Andreea (Chef de cuisine):

    A iesit putin arsa... si cu un gust bun.

  • 24 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Varga Andrei Marcel , 14 mai 2014

    Amoro gusto

  • Fara foto

    Cernestean Cristi , 01 noiembrie 2013

    io recomand nu fiarta casi perde gustul

  • Fara foto

    Marian Dorosenco , 20 septembrie 2013

    Amoro gusto

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

      Foarte buna.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

      Nu inteleg de ce trebuie fiert si apoi calit, orice carne isi lasa propriu sos, mai putem adauga si putina apa, dar nu sa il preparem termic de doua ori...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Super !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

      O bunatate !

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      merita incercat

    • katy

      katy (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

      Multumesc mult!!!!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Felicitari pentru reteta !

    • Fara foto

      Dulcy , 07 februarie 2010

      Ce kebab ca asta e shaorma toata ziua :)) oofff

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      E o reteta reusita....felicitari...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009

      Merge si cu lipie din comert,este o nebunie.Felicitari.

    • alina

      alina (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009

      faina reteta...deja imi este foame..

    • Fara foto

      Roxana (Maestru bucatar) , 19 august 2009

      Nu mi-au prea iesit lipile da in rest a fost delicios

    • Fara foto

      Felicia (Bucatar) , 06 august 2009

      Eu feliez pieptul de pui si il las la marinat 4 - 5 ore in iaurt cu condimente pentru friptura de pui, il prajesc apoi fara sa il sterg de iaurt si abia dupa prajire il tai in fasi subtiri. Lipia o cumpar si o incalzesc ori in tigaia de clatite (teflon) ori la cuptor. Folosesc varza alba frecata cu putina sare in loc de salata si maioneza cu usturoi (facuta in casa ).

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

      Şi mie, îmi place Kebab! Foarte bun! Mi se face foame...

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

      Ma tenteaza si pe mine, abia astept sa fac si eu.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      Gustoase,delicioase,cu calorii,dar sunt bune,bune

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      Si cand ma gandesc la cate calorii are...

    • patronik

      patronik (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

      Pare interesanta, dar carnea se face la cuptor.

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 26 mai 2009

      la kebab ca si la shauirma intotdeauna carnea se prajeste la gratar sau taiata fisii la cuptor (acasa pentru ca afara exista acele gratare verticale speciale).

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 mai 2009

      Imi lasa gura apa.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 13 mai 2009

      Super, mi-e foame deja

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

130 voturi

Ingrediente

  • lipie(vezi reteta lipie pt kebab)
  • piept de pui
  • cartofi prajiti
  • cascaval ras
  • castraveciori acri
  • salata
  • ketchup
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de katy

Clatite cu gem

Se bat ouale cu sarea,zaharul vanilat si uleiul, apoi se adauga faina putin cate putin si apa minerala

7 voturi    7 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Ostropel de pui cu ardei

Se spala carnea de pui si se proportioneaza. Ceapa si ardeii se curata si se taie julien. Rosiile

6 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Salata Beouf pestisor

Pieptul de pui se fierbe, se dezoseaza si se taie in cubulete mici. Legumele (cartofi, morcovi)

7 voturi    16 comentarii
1h 15 min
Salate cu carne

Varga Andrei Marcel

Amoro gusto

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Sandviciuri
Sandwich cu mozzarella, rosii si pesto

Sandwich cu mozzarella, rosii si pesto

Sandwich-ul se face in doi timpi si trei miscari. Putin mai mult poate dureaza pesto, pentru ca nimic nu se compara cu un pesto facut

0 voturi    0 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Omleta sandwich

Omleta sandwich

Ne trebuie o tigaie cu un diametru mare din teflon sau ceramica, punem uleiul, lasam sa se incinga bine si turnam ouale batute; cand

2 voturi    3 comentarii
15 min
Aperitive cu oua