Ketchup

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 persoane!
  • 350g roșii
  • 1 ceapă
  • 1 tijă de țelină
  • 1 morcov
  • 1 cățel de usturoi
  • 3 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 1 pahar oțet
  • 1 linguriță muștar
  • 1 linguriță scorțișoară
  • 1 linguriță coniac
  • 2-3 foi de dafin
  • sare, piper

Mod de preparare

Toacă mărunt ceapa, morcovul, țelina și usturoiul. Călește-le rapid cu puțin ulei și adaugă roșiile curățate și tocate mărunt. Amestecă și lasă-le să fiarbă circa 20 de minute la foc mediu.

Adaugă oțetul, 2-3foi dafin, muștarul și scorțișoara și fierbe totul încă 15minute, amestecând frecvent.

Pasează-le cu mixerul sau cu blenderul de mână, potrivește gustul cu sare și piper și încorporează coniacul.

Răcește sosul amestecându-l aproape continuu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise