1. Algoritmul este simplu; pentru fiecare litru de lapte folosim 3 ouă .
2. Albuşurile se bat spumă tare iar la sfârşit adăugăm zahărul respectiv o lingură de zahăr pentru fiecare albuş .
3. Gălbenuşurile se freacă cu zahăr şi vanilie, la fel o lingură de zahăr pentru fiecare gălbenuş .Opţional se adaugă o linguriţă de făină pentru fiecare litru de lapte pentru a obţine o consistenţă mai mare a laptelui .
4. Peste gălbenuşuri se adaugă laptele amestecând continuu iar când începe să fiarbă putem pune norişorii de spumă şi fierbem la foc mic pe ambele părţi.
Se serveşte rece !
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii