Intr-o cratita se caleste ceapa. Cand aceasta devine aurie se adauga ardeiul tocat marunt si ciupercile. Se calesc impreuna, apoi se adauga carnea si condimentele.
Se lasa la calit pana ce carnea isi schimba culoarea, dupa care se adauga rosiile din conserva pasate. Se acopera si mai lasa pe foc 30 minute.
Foile de lasagna se lasa 10 minute la inmuiat intr-un bol cu apa fierbinte.
Se prepara un sos rece din smantana, lapte si parmezan.
Se unge o tava cu ulei sau unt in care se aseaza un strat de foi, unul de sos alb, unul de carne si tot asa pana ce se termina ingredientele. La sfarsit se presara cascavalul ras si se da la cuptor, la foc mediu, timp de 40 minute.
Se serveste calda.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii