autor:

.Alexandra.

» » Paste si pizza

Lasagna

Autor: .Alexandra. (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 03 iunie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Intr-o cratita se caleste ceapa. Cand aceasta devine aurie se adauga ardeiul tocat marunt si ciupercile. calesc impreuna, apoi se adauga carnea si condimentele.


Se lasa la calit pana ce carnea isi schimba culoarea, dupa care se adauga rosiile din conserva pasate.


Se acopera si mai lasa pe foc 30 minute.


Foile de lasagna se lasa 10 minute la inmuiat intr-un bol cu apa fierbinte.


Se prepara un sos rece din smantana, lapte si parmezan.


Se unge o tava cu ulei sau unt in care se aseaza un strat de foi, unul de sos alb, unul de carne si tot asa pana ce se termina ingredientele. La sfarsit se presara cascavalul ras si se da la cuptor, la foc mediu, timp de 40 minute.


Se serveste calda.

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Gustoasa!!!!

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 10 februarie 2013

    Imi place mult reteta ta ! Arata super si este gustoasa !!!

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

    buna reteta,sosul se numeste bechamel,eu il fac cu .lapte,nucsoara,si amidon ,iese foarte bun.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2010

      Foarte bun Alexandra.

    • Fara foto

      nico , 09 noiembrie 2009

      nu merge nici cascaval ras si nici sosul ala din lapte si smantana..... se pune besciamella, mozzarella, si parmiggiano.... numai lasagna nu e reteta ta....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

      Cred ca este o bunatate...

    • Fara foto

      marina , 08 iulie 2009

      Foarte buna! E super delicioasa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

36 voturi

Ingrediente

  • - 400g foi pentru lasagna
  • - 300g cascaval ras
  • - 1 ceapa tocata
  • - 1 ardei rosu
  • - 300g ciuperci
  • - 400g carne tocata
  • - 1 conserva de rosii in sos
  • - busuioc si oregano
  • - sare
  • piper
  • nucsoara
  • - 50ml lapte
  • - 70g parmezan
  • - 150g smantana

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de .Alexandra.

Fettuccine Alfredo

Puneti pe foc o oala plina 3/4 cu apa. Adaugati sare dupa gust. Cand aceasta clocoteste, adaugati

0 voturi    0 comentarii
15 min
Paste si pizza

Tiramisu

Bateti spuma galbenusurile cu zaharul si esenta, adaugati 500 g mascarpone si amestecati cu mixerul

47 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri

Rulouri de hering cu ceapa

Fileurile de peste se curata de pielita, se spala, se scurg de apa, se presara cu sare si piper si

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu peste

COSTEO (Chef de cuisine)

Gustoasa!!!!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Pizza mexicana

Pizza mexicana

1.Puneti intr-un castron/bol faina cernuta,uleiul,sarea si drojdia,apoi adaugati apa calduta.Framantati pana obtineti un aluat elastic

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pizza

Pizza

1.Puneti intr-un castron/bol faina cernuta, uleiul, sarea si drojdia, apoi adaugati apa calduta. Framantati pana obtineti un aluat elastic

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Paste si pizza