autor:

mihaela cecilia

» » Paste si pizza

Lasagna cu carne de vita

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 21 februarie 2010
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Ingrediente
250 g foi proaspete ptr. lasagna, 300g carne tocata de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 ceapa mare, ulei, 1 lingurita pasta de ardei dulce, sare, piper, 1 lingurita oregano, 50g cascaval ras, 50 g mozarella, 1 litru sos besamel

Dificultate: Medie Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Se pregateste carnea astfel: se caleste ceapa in uleiul incins, se adauga carnea tocata si se lasa pana aceasta din urma isi schimba culoarea. Apoi se adauga pasta de tomate, pasta de ardei dulce, sare, piper , oregano si se amesteca totul lasandu-se pe foc cam 10 minute. Intr-o tava inalta se acopera fundul cu sos besamel si apoi se aseaza un rand foi de lasagna, un rand de carne, putin cascaval ras si apoi iarasi sos besamel in asa fel incat sa acopere toata foaia.


Se repeta asazarea straturilor incepand cu foile de lasagna. Ultimul strat va fi de foi peste care se adauga sos besamel, mozarella si cascaval ras.


Se introduce totul in cuptorul incins la 180 grade si se lasa pana se rumeneste frumos deasupra.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2012

    o bunatate...

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

    lasagna buna intotdeauna !

Dificultate

Medie

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • 250 g foi proaspete ptr. lasagna
  • 300g carne tocata de vita
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 ceapa mare
  • ulei
  • 1 lingurita pasta de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita oregano
  • 50g cascaval ras
  • 50 g mozarella
  • 1 litru sos besamel

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de mihaela cecilia

PANDISPAN

Ouale se spala si se separa albusul de galbenus. Se bat spuma tare albusurile iar galbenusurile se

27 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Sos besamel ptr. lasagna

Se topeste untul intr-o cratita si se adauga faina desfacuta inlapte rece. Se amesteca energic, cu

6 voturi    0 comentarii
20 min
Sosuri

Limonada

Sucul de lamaie se prepara din 3-5 lamai proaspat stoarse si se amesteca cu apa plata si mierea

10 voturi    1 comentariu
10 min
Sucuri si compoturi de fructe

valentina ionita (Chef de cuisine)

o bunatate...



Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Taitei cu spanac si somon

Taitei cu spanac si somon

Se pun taiteii la fiert intr-un vas cu apa. Intre timp, se caleste spanacul cateva minute cu putin unt. Separat, se prepara somonul

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Paste cu ciuperci si sos de rosii

Paste cu ciuperci si sos de rosii

Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet. Intr-o tigaie se toarna ulei si se calesc bine ciupercile taiate cubulete, amestecand

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza