autor:

mihaela cecilia

» » Paste si pizza

Lasagna cu carne de vita

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Ingrediente
250 g foi proaspete ptr. lasagna, 300g carne tocata de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 ceapa mare, ulei, 1 lingurita pasta de ardei dulce, sare, piper, 1 lingurita oregano, 50g cascaval ras, 50 g mozarella, 1 litru sos besamel

Dificultate: Medie Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Se pregateste carnea astfel: se caleste ceapa in uleiul incins, se adauga carnea tocata si se lasa pana aceasta din urma isi schimba culoarea. Apoi se adauga pasta de tomate, pasta de ardei dulce, sare, piper , oregano si se amesteca totul lasandu-se pe foc cam 10 minute. Intr-o tava inalta se acopera fundul cu sos besamel si apoi se aseaza un rand foi de lasagna, un rand de carne, putin cascaval ras si apoi iarasi sos besamel in asa fel incat sa acopere toata foaia.


Se repeta asazarea straturilor incepand cu foile de lasagna. Ultimul strat va fi de foi peste care se adauga sos besamel, mozarella si cascaval ras.


Se introduce totul in cuptorul incins la 180 grade si se lasa pana se rumeneste frumos deasupra.
Retete
Alte retete din Paste si pizza

Lasagna cu carne de vita

Se rumenesc ceapa si usturoiul in putin ulei, apoi se adauga carnea tocata, sare, piper si se fierb

3 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza

Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Preparare Sosul de carne cu legume Se taie marunt ceapa si usturoiul. Ardeii se taie julien. Dovleceii

27 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2012

    o bunatate...

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

    lasagna buna intotdeauna !

Dificultate

Medie

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • 250 g foi proaspete ptr. lasagna
  • 300g carne tocata de vita
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 ceapa mare
  • ulei
  • 1 lingurita pasta de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita oregano
  • 50g cascaval ras
  • 50 g mozarella
  • 1 litru sos besamel

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia

PANDISPAN

Ouale se spala si se separa albusul de galbenus. Se bat spuma tare albusurile iar galbenusurile se

27 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Sos besamel ptr. lasagna

Se topeste untul intr-o cratita si se adauga faina desfacuta inlapte rece. Se amesteca energic, cu

8 voturi    0 comentarii
20 min
Sosuri

Limonada

Sucul de lamaie se prepara din 3-5 lamai proaspat stoarse si se amesteca cu apa plata si mierea

11 voturi    1 comentariu
10 min
Sucuri si compoturi de fructe

valentina ionita (Chef de cuisine)

o bunatate...



Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Pizza cu hribi

Pizza cu hribi

-Se pune faina intr-un vas,peste faina se adauga drojdia stinsa cu lapte,putina sare si se framanta un aluat potrivit de tare,mai spre

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Tagliatelle cu sos alb și ciuperci

Tagliatelle cu sos alb și ciuperci

Punem o oala cu apa la fiert, si fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Spalam ciupercile si apoi le taiem feliute.

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza