Carnea de pui, ciupercile si ceapa se taie in cubulete si se trag la tigaie in ulei de masline.
Cand sunt aproape gata se adauga sucul de rosii, se condimenteaza cu sare si piper.
Sosul din carne si ciuperci se toarna in straturi alternative cu foile de lasagna si parmezan.
Pe ultima foaie se toarna smantana, se rade mozarella si se introduce la cuptor timp de 30 de minute la 200 de grade.
Se decoreaza cu rosii proaspete si patrunjel verde
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii