Intr-o cratita se prepara compozitia care e un sos de carne, din ceapa si rosia tocate marunt, grasime, carnea tocata si sarea. Acestea se prajesc bine si se condimenteaza cu vegeta, mirodeniile, zaharul si usturoiul. Apoi se adauga o cana de apa, zaharul si kechupul.
O forma pentru 4 portii(nu mai mare), se umple cu sosul de carne de 2 degete. Apoi se tapeteaza cu lasagnele (4 bucati). Se pune sosul de carne peste ele, apoi iarasi 4 bucati de lasagne. Se repeta inca o data operatia. La sfirsit trebuie sa ramina sos. Acesta va fii acoperit in final cu smintina si cascavalul ras.
Se pune la cuptor 25 de minute. Daca forma e adecvata, se poate face si la mikrowelle, 800W, 25 de minute.
Aceasi compozitie se foloseste si pentru macaroane fierte, in loc de lasagne. Compozitia trebuie sa fie in orice caz mai mult subtire decit groasa. Numai asa se vor patrunde lasagnele bine.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii