autor:

autor

» » Cocteiluri si lichioruri

Lichior de oua

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
10 oua, 100 g zahar, 1 pachetel de zahar vanilat, 250 ml rom alb, 2 linguri de lapte condensat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

24 voturi

Mod de preparare

Se separa galbenusurile de albusuri si se pun toate galbenusurile intr-un castron mare. Doua dintre albusuri se amesteca cu zahar si cu zahar vanilat, folosind mixerul, timp de 12 minute (celelalte albusuri se pot folosi la altceva).


Se adauga putin cate putin romul si laptele condensat, amestecand mereu.


Se adauga compoztia la galbenusuri, se amesteca pana devine o crema.


  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2010

    Interesanta reteta si usoara...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

24 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 100 g zahar
  • 1 pachetel de zahar vanilat
  • 250 ml rom alb
  • 2 linguri de lapte condensat

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Suc de morcovi cu mar si portocala

Morcovul se curata, se spala, se taie bucati si se pune la fiert; dupa 5 minute se adauga si marul

4 voturi    3 comentarii
nespecificat
Cocteiluri si lichioruri

Visinata

Spalam visinele coapte si sanatoase (curatate de codite si frunze), apoi le lasam sa se usuce. Le

1 vot    1 comentariu
nespecificat
Cocteiluri si lichioruri

Vin fiert, în varianta tropicală

În primul rând, plecăm de la alte premise decât cele cunoscute şi nu fierbem

2 voturi    0 comentarii
nespecificat
Cocteiluri si lichioruri
mirey

mirey (Chef de cuisine)

Interesanta reteta si usoara...



Adauga reteta
Retete
din Cocteiluri si lichioruri
Limoncello

Limoncello

Spalam bine lamaile, le stergem cu un prosop curat de bucatarie. Cu un cutit mai mic si bine ascutit, decojim lamaie, dar sa evitam

2 voturi    2 comentarii
30 min
Cocteiluri si lichioruri
Chimion secuiesc

Chimion secuiesc

Fierbem 2 linguri mari de chimen in 250 ml apa si lasam sa clocoteasca aproximativ 15 minute, apoi il lasam acoperit cu un capac sa

1 vot    0 comentarii
1h
Cocteiluri si lichioruri