autor:

autor

» » Cocktailuri si lichioruri

Lichior de oua

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Print

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
10 oua, 100 g zahar, 1 pachetel de zahar vanilat, 250 ml rom alb, 2 linguri de lapte condensat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

24 voturi

Mod de preparare

Se separa galbenusurile de albusuri si se pun toate galbenusurile intr-un castron mare. Doua dintre albusuri se amesteca cu zahar si cu zahar vanilat, folosind mixerul, timp de 12 minute (celelalte albusuri se pot folosi la altceva).


Se adauga putin cate putin romul si laptele condensat, amestecand mereu.


Se adauga compoztia la galbenusuri, se amesteca pana devine o crema.


  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2010

    Interesanta reteta si usoara...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

24 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 100 g zahar
  • 1 pachetel de zahar vanilat
  • 250 ml rom alb
  • 2 linguri de lapte condensat

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Suc de morcovi cu mar si portocala

Morcovul se curata, se spala, se taie bucati si se pune la fiert; dupa 5 minute se adauga si marul

4 voturi    3 comentarii
nespecificat
Cocktailuri si lichioruri

Visinata

Spalam visinele coapte si sanatoase (curatate de codite si frunze), apoi le lasam sa se usuce. Le

1 vot    3 comentarii
nespecificat
Cocktailuri si lichioruri

Vin fiert, în varianta tropicală

În primul rând, plecăm de la alte premise decât cele cunoscute şi nu fierbem

2 voturi    0 comentarii
nespecificat
Cocktailuri si lichioruri
mirey

mirey (Chef de cuisine)

Interesanta reteta si usoara...



Adauga reteta
Retete
din Cocktailuri si lichioruri
Cocktail cu Cafea si Afine

Cocktail cu Cafea si Afine

Preparati un espresso ( recomand espressorul Brevill Prima Latte si o cafea 100% arabica). Turnati toate ingredientele intr-un shaker

0 voturi    0 comentarii
10 min
Bauturi
Mojito cu afine

Mojito cu afine

Umpleti paharul cu gheata cuburi apoi turnati gheata respectiva in vasul blenderului (eu am folosit Oster Reversible). Adaugati afinele

1 vot    0 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri