autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Limba de porc inabusita

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
2 limbi de porc, 2 cepe, 1 lingura bulion, 1 ceasca vin, 2 linguri ulei, sare, piper, ½ kg cartofi

Dificultate: Medie Timp: 2h

39 voturi

Mod de preparare

Se spala limbile si se fierb in clocot 5 minute.


Se scot din apa si se curata de pielita.


Se inabusa la foc mic, apoi se pun sa fiarba in ulei amestecat cu o ceasca de apa si una de vin, impreuna cu cepele, sare si piper. Din cind in cind se mai toarna putina apa. La sfirsit se pune bulionul si se servesc cu cartofi fierti cu sare.

Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Fazan cu gutui

Fazanul eu îl fierb în Kuktă (adică vasul de fierbere sub presiune) împreuna cu morcovii, păstârnacul

2 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Friptura de vitel frageda si piure de cartofi dulci cu merisoare

In primul rand, am cumparat antricoate de vitel de la macelarie arabeasca, nu am gasit nici macar

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2011

    O mancare super mai ales ca este dietetica ...

Dificultate

Medie

Timp

2h

39 voturi

Ingrediente

  • 2 limbi de porc
  • 2 cepe
  • 1 lingura bulion
  • 1 ceasca vin
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • ½ kg cartofi

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O mancare super mai ales ca este dietetica ...



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Copanele de pui cu cartofi noi la cuptor

Copanele de pui cu cartofi noi la cuptor

Spalam copanelele cu apa rece, le crestam putin si le asezam intr-o tava unsa cu ulei. Condimentam cu sare, piper, boia dulce, condimentele

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Varza dulce cu piept de porc

Varza dulce cu piept de porc

Varza se cur??? de frunzele p?tate sau deteriorate ?i se toac? cu un cu?it bine ascu?it pe un blat de lucru. Dup? ce a fost tocat?,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne