Bucatile de limba se spala foarte bine,se pun la fiert in apa rece cu putina sare...Dupa ce se ia spuma adaugam o ceapa,jumatate morcov,cateva felii de telina pentru gust si lasam sa fiarba bine.Se pot fierbe si la aburi.
Cand bucatile de limba sunt fierte se lasa putin la racorit,dupa care se curata de pielita alba si se taie felii subtiri sau bucatele cat de cat egale in functie de preferinta dvs.
Limba rasol se poate servi alaturi de hrean amestecat cu sfecla rosie,de hrean simplu in otet,sos de hrean cu smantana,sos de hrean cu mere,sos de hrean cu usturoi. Toate aceste retete de sosuri le-am postat pe site si vi le recomand cu mare drag...
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii