autor:

mirey

» » Aperitive

LIPIE LIBANEZA UMPLUTA

Autor: mirey (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mirey (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2009

Ingrediente
lipie libaneza (sau foaie de clatita sarata), ketchup, 2 oua, marar, salam, cascaval, 5 masline, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

9 voturi

Mod de preparare

Lipia se unge cu ketchup, se prajesc cateva feliute de salam, se toarna ouale batute cu sare, piper si marar, se coace omleta pe ambele parti si se pune peste lipie.


Se adauga cascaval ras, masline si se ruleaza.


Se poate orna cu maioneza sau ketchup.

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    dumbravianu costel , 15 octombrie 2009

    pare bunase pot pune si frunze de salata

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

    Delicios...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

    Foarte frumos!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009

      Arata f. bine si cred ca sunt gustoase.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 mai 2009

      Mananci s cu ochii. Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

9 voturi

Ingrediente

  • lipie libaneza (sau foaie de clatita sarata)
  • ketchup
  • 2 oua
  • marar
  • salam
  • cascaval
  • 5 masline
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de mirey

Compot de gutui

Se spala gutuile, se curata (nu de coaja), se taie felii sau cubulete, se pun in borcane (cam o gutuie

21 voturi    18 comentarii
2h
Sucuri si compoturi de fructe

Tort Denisa

Mod de preparare: Blat de cacao: Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,nuca,faina,cacaoa

7 voturi    2 comentarii
4h
Torturi

Dulceata de soc

Palariile de soc bine coapte,se spala si se aleg bobitele. Masuram cu o cana cat soc avem si punem

30 voturi    11 comentarii
1h
Conserve si muraturi

dumbravianu costel

pare bunase pot pune si frunze de salata



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu oua
Ou de rata in crusta de pesmet

Ou de rata in crusta de pesmet

Fierbem oul de rata 7 minute si-l curatam de coaja. Trecem oul prin pesmet si-l prajim in ulei incins. Il scoatem pe un servetel. Patrunjelul

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Oua umplute cu crema de urda

Oua umplute cu crema de urda

Punem oua le intr-o cratita cu apa, le punem pe aragaz. Din momentul in care apa incepe sa clocoteasca apa, le fierbem 6-7 minute,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive cu brinza