Baconul se taie fasii subtiri.
Cascavalul se rade prin razatoarea cu ochiuri mari.
Macaroanele se rup bucati potrivite, in doua sau trei, se pun la fiert in apa clocotita cu sare, dupa care se pun la scurs, se trec sub jet de apa rece si se freaca cu ulei de masline.
Se pune unt si ulei de masline la incins intr-o cratita, se pune la calit ceapa tocata marunt, se adauga bucatile de bacon, se asezoneaza cu sare si piper.
Dupa cateva minute se adauga pastele si se amesteca cu ceapa si baconul, se mai lasa cateva minute, dupa care se adauga mararul tocat marunt.
Preparatul se pune pe un platou, cat este fierbinte se presara cu casaval ras si patrunjel tocat marunt.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii