Albusele se bat bine cu mixerul la viteza cea mai mare,pina incepe sa se formeze bezea atunci se adauga treptat zaharul pina bezeua se intareste bine.
Se adauga nuca treptat amestecand cu o lingura de sus in jos ca bezeua sa nu se strice.Se adauga coaja de lamaie, si amidonul de porumb sau de cartof .
Pe o tava tapetata cu pergament adaugam gramajoare din compozitie cu 2 lingurite sau cu un spriter.Se dau la copt la 177 de grade -cuptorul incalzit dinainte.Se lasa pina se rumenesc usor.Se pot servi asa sint foarte gustoase sau se poate unge cu putina nutella fundul uneia si se lipeste cu alt macaron.
Este si asa foarte gustos.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii