Se oparesc rosiile in apa clocotita si se curata de coaja, apoi se taie marunt. Se incinge untdelemnul intr-o craticioara, se calesc in el cateii de usturoi curatati si taiati, apoi ciupercile bine scurse (daca sunt din conserva; daca sunt proaspete, se calesc in untdelemn, impreuna cu usturoiul). Cand sunt gata, se adauga rosiile si se lasa sa dea cateva clocote. La urma, se presara condimentele sau verdeata tocata marunt. Se pot servi deopotriva calde sau reci, alaturi de macaroanele fierte “al dente”.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii