autor:

Mihaela11

» » Retete de post

Macaroane spirale cu varza

Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 iulie 2010
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 iulie 2010

Ingrediente
Avem nevoie de:, -1 pachet de 500 grame macaroane spirale, -1 varza de marime medie, -3 linguri ulei de masline, -2 linguri de ulei de porumb( adaugate la apa de fiert macaroanele), -2,5 l apa ( pentru fierberea macaroanelor), -sare dupa gust, -zahar dupa gust, -piper proaspat macinat dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Se pun macaroanele la fiert in apa cu sare si ulei.


Varza se curata si se taie in patratele nu prea mici.


Se pune uleiul de masline la incins intr-o cratita antiaderenta si se adauga varza ; se potriveste de sare si piper. caleste la foc potrivit cca 20 de minute, sau pana ia o culoare aurie.


Macaroanele, dupa ce au fiert ,se trec sub un jet de apa rece si se adauga la varza calita.


Se pun in farfurie si se presara cu zahar dupa gust, eventual adaugand putin piper daca va plac mai condimentate.


Pofta buna!

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Draga Camelia, Bunicul meu matern era de nationalitate germana; asa mananca nemtii in Banat: si supa de ardei umplut noi o mancam cu zahar; langa fripturi mancam compoturi!!!!!!!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    O mancare deosebita!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Foarte frumos aranjata. Cred ca e gustoasa asa cu zahar si piper pentru ca am mare incredere in calitatile tale culinare.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

13 voturi

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -1 pachet de 500 grame macaroane spirale
  • -1 varza de marime medie
  • -3 linguri ulei de masline
  • -2 linguri de ulei de porumb( adaugate la apa de fiert macaroanele)
  • -2,5 l apa ( pentru fierberea macaroanelor)
  • -sare dupa gust
  • -zahar dupa gust
  • -piper proaspat macinat dupa gust

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Mihaela11

Bomboane Raffaello 1

Alunele nesarate se prajesc intr-o tigaie antiaderenta . Se amesteca untul, zaharul, laptele praf

2 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse

Bomboane Raffaello 2

Alunele de padure nesarate se prajesc intr-o tigaie antiaderenta. Amestecam nuca de cocos cu laptele

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Somon la cuptor cu garnitura de sos de lamaie cu capere

Fileul de somon se aseaza intr-un vas termorezistent pentru cuptor tapetat cu hartie de pergament

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Draga Camelia, Bunicul meu matern era de nationalitate germana; asa mananca nemtii in Banat: si supa de ardei umplut noi o mancam cu zahar; langa fripturi mancam compoturi!!!!!!!



Adauga reteta
Retete
din Retete de post
Placinta clasica cu mere

Placinta clasica cu mere

Umplutura: Se curata merele de coaja, se rad pe razatoarea mare si se pun intr-o craticioara. Se adauga zahar. Se pun la calit. Cand

11 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Dovlecei umpluti cu naut si rosii

Dovlecei umpluti cu naut si rosii

Spalam dovleceii, ii curatam de coaja, ii taiem in doua pe lungime. Scobim miezul cu o lingurita, presaram sare in interior si ii punem

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete de post