autor:

Mihaela11

» » Retete de post

Macaroane spirale cu varza

Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 iulie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se pun macaroanele la fiert in apa cu sare si ulei.


Varza se curata si se taie in patratele nu prea mici.


Se pune uleiul de masline la incins intr-o cratita antiaderenta si se adauga varza ; se potriveste de sare si piper. caleste la foc potrivit cca 20 de minute, sau pana ia o culoare aurie.


Macaroanele, dupa ce au fiert ,se trec sub un jet de apa rece si se adauga la varza calita.


Se pun in farfurie si se presara cu zahar dupa gust, eventual adaugand putin piper daca va plac mai condimentate.


Pofta buna!

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Draga Camelia, Bunicul meu matern era de nationalitate germana; asa mananca nemtii in Banat: si supa de ardei umplut noi o mancam cu zahar; langa fripturi mancam compoturi!!!!!!!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    O mancare deosebita!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Foarte frumos aranjata. Cred ca e gustoasa asa cu zahar si piper pentru ca am mare incredere in calitatile tale culinare.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

13 voturi

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -1 pachet de 500 grame macaroane spirale
  • -1 varza de marime medie
  • -3 linguri ulei de masline
  • -2 linguri de ulei de porumb( adaugate la apa de fiert macaroanele)
  • -2,5 l apa ( pentru fierberea macaroanelor)
  • -sare dupa gust
  • -zahar dupa gust
  • -piper proaspat macinat dupa gust

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Mihaela11

"Melanzane alla Parmigiana"

Vinetele se taie pe lung in felii de cca 1,5 cm, se sareaza si se aseaza intr-o strecuratoare , punand

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Retete vegetariene

Curcan la cuptor

Friptura de curcan Curcanul daca este congelat trebuie dezghetat lent in frigider si nu la temperatura

5 voturi    4 comentarii
4h 30 min
Retete de Pasti

"Um Ali" 2

Painea se rupe in bucati de cca 3-4 cm si se aseaza in vasul termorezistent. Se presara cu stafidele,fulgii

5 voturi    7 comentarii
40 min
Budinci

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Draga Camelia, Bunicul meu matern era de nationalitate germana; asa mananca nemtii in Banat: si supa de ardei umplut noi o mancam cu zahar; langa fripturi mancam compoturi!!!!!!!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Retete de post
Dovlecei umpluti cu legume la cuptor

Dovlecei umpluti cu legume la cuptor

Spalam dovleceii, ii curatam si ii taiem in doua pe lungime. Cu ajutorul unei lingurite le scobim miezul. Ceapa o curatam, o tocam,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Retete de post
Chiftele din dovlecei de post

Chiftele din dovlecei de post

Spalam dovleceii ii curatam si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Ii lasam 10-15 minute sa stea asa, apoi ii stoarcem de zeama ce

1 vot    2 comentarii
45 min
Retete de post