autor:

Mihaela11

» » Retete de post

Macaroane spirale cu varza

Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 iulie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se pun macaroanele la fiert in apa cu sare si ulei.


Varza se curata si se taie in patratele nu prea mici.


Se pune uleiul de masline la incins intr-o cratita antiaderenta si se adauga varza ; se potriveste de sare si piper. caleste la foc potrivit cca 20 de minute, sau pana ia o culoare aurie.


Macaroanele, dupa ce au fiert ,se trec sub un jet de apa rece si se adauga la varza calita.


Se pun in farfurie si se presara cu zahar dupa gust, eventual adaugand putin piper daca va plac mai condimentate.


Pofta buna!

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Draga Camelia, Bunicul meu matern era de nationalitate germana; asa mananca nemtii in Banat: si supa de ardei umplut noi o mancam cu zahar; langa fripturi mancam compoturi!!!!!!!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    O mancare deosebita!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Foarte frumos aranjata. Cred ca e gustoasa asa cu zahar si piper pentru ca am mare incredere in calitatile tale culinare.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

13 voturi

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -1 pachet de 500 grame macaroane spirale
  • -1 varza de marime medie
  • -3 linguri ulei de masline
  • -2 linguri de ulei de porumb( adaugate la apa de fiert macaroanele)
  • -2,5 l apa ( pentru fierberea macaroanelor)
  • -sare dupa gust
  • -zahar dupa gust
  • -piper proaspat macinat dupa gust

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Mihaela11

Fasole batuta

Preparare Fasolea se lasa la inmuiat in apa rece 3-4 ore. Se spala si se pune la fiert; dupa ce

12 voturi    10 comentarii
2h
Retete de post

Prajitura amandina

Blatul Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se mixeaza pana se intaresc . Galbenusurile

40 voturi    18 comentarii
3h
Prajituri

“Labaneh” cu ierburi aromate

Prepararea iaurtului(”laban”) Se incalzeste laptele la foc mic pana fierbe; se lasa sa se raceasca

6 voturi    5 comentarii
48h
Aperitive cu brinza

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Draga Camelia, Bunicul meu matern era de nationalitate germana; asa mananca nemtii in Banat: si supa de ardei umplut noi o mancam cu zahar; langa fripturi mancam compoturi!!!!!!!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Retete de post
Braduti

Braduti

Biscuitii se macina fin. Se topeste margarina si se amesteca toate ingredientele. Se dau la rece cca. 1 ora, dupa care se modeleaza

0 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri
Fasole batuta

Fasole batuta

Preparare Fasolea se lasa la inmuiat in apa rece 3-4 ore. Se spala si se pune la fiert; dupa ce da in 2-3 clocote se arunca apa si

12 voturi    10 comentarii
2h
Retete de post