autor:

susu

» » Mancaruri cu peste

Macrou in folie la cuptor cu garnitura de legume

Autor: susu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se curata pestii si se spala bine.


Se sterg cu un prosop curat de bucatarie.


Se maseaza bine cu condimente si ulei de masline pe toate partile inclusiv burtica.


Se stoarce bine o jumatate de lamaie la fiecare peste si se aseaza pe folia de aluminiu data cu ulei pentru a nu se lipi pestele. Rozmarinul se pune in interiorul burtii cam 1 varf de cutit .


Se pune un cub de unt deasupra pestelui si cateva fire de patrunjel.


Se strange bine folia iar la capete se rasuceste in sus pentru a nu exista riscul sa iasa sosul afara.


Se da la cuptor pentru vreo 30 minute. Atentie la aburi cand se desface folia.


Se pun la fiert 2 litri de apa. Cand da in clocot se pun mai intai morcovii care fierb mai greu cu putina sare, piper, vegeta, foi de dafin si se fierb vreo 15 minute (depinde cat de mare sunt taiati).


Se scot apoi si se adauga conopida buchetele care a fost tinuta in apa cu sare .


Se fierbe vreo 10 minute si se scoate.


Se pune broccoli buchetele si se opareste 1 minut. Pestele se serveste cu garnitura de legume. Peste broccoli se poate pune zeama de lamaie, putin ulei de masline si cascaval ras.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

    Aromat si arata impecabil!*****

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    10 cu felicitari si 5 stelute de la mine!!!!

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Sanatos si delicios macroul.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Arata grozav ,este sanatos si tare gustos...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

19 voturi

Ingrediente

  • Peste in folie la cuptor cu garnitura de legume
  • bucati de peste (macrou)
  • unt
  • lamaie
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru
  • Vegeta
  • Patrunjel verde
  • Rosmarin foarte putin
  • Ulei de masline
  • Conopida
  • Broccoli
  • Morcovi

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de susu

Pangasius cu legume

Se taie prazul oblic in bucati potrivite. Pestele bine scurs se presara cu diverse condimente si

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Tort aromat

Blat alb: 6 oua 250 gr zahar 300 gr faina 10 linguri de apa fiarta 1 praf de copt Un praf

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Torturi

Tort de Craciun

Blat alb: Se freaca galbenusurile cu zaharul si sarea adaugand din cand in cand cate o lingura

0 voturi    0 comentarii
3h
Torturi

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Aromat si arata impecabil!*****

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Pangasius cu legume

Pangasius cu legume

Se taie prazul oblic in bucati potrivite. Pestele bine scurs se presara cu diverse condimente si putin ulei de masline dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Pastrav A la Venitienne

Pastrav A la Venitienne

1.Amestecati untul cu sarea, piperul, coaja de lamaie, rozamarinul, cimbrul si usturoiul tocat pana obtineti un amestec omogen. 2.Umpleti

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste