Macrou in sos tomat

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg macrou
  • 4 cepe mari
  • 2 morcovi mari
  • 200 ml. vin
  • 150 ml. ulei
  • 150 ml. apa
  • 2 foi dafin
  • piper boabe
  • 1 lingurita sare
  • 3 linguri bulion

Mod de preparare

Taie pestele in 3-4 bucati, aseaza-l intr-un vas, care va merge la cuptor,(macroul sa fie pus orizontal, pana se acopera fundul vasului), apoi adaugi ceapa taiata dupa preferinta (rondele, julien sau marunt), morcovii taiati la fel dupa preferinta (rondele, julien sau rasi pe razatoare), vinul, uleiul,apa, foile de dafin piperul si sarea. Deasupra toarna bulionul dizolvat cu putina apa. Acopera (cu un capac, cu folie de aluminiu etc) si da la cuptor (cuptorul sa fie incins) circa 2 ore. Cat timp fierbe, nu amesteca, pentru a nu strivi pestii! Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise