autor:

Daniela

» » Mancaruri cu peste

Macrou la cuptor

Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 aprilie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se condimenteaza pestele si se lasa cam o ora.


Intr-un vas ceramic, se intinde o folie de aluminiu, cu marginile ridicate peste gura vasului.


Se unge folia cu ulei de masline, se aseaza macroul si peste el mai pune un pic de ulei de masline si se taie felii de ceapa rosie si usturoi, se acopera cu o alta folie pe care o imbinam cu cea din vas si o facem ca o punga ermetica .


Se da la cuptor 30 de minute, dupa care se scoate folia de deasupra si se rumeneste timp de 10 minute .


Este foarte , foarte bun si delicios linga cartofi natur sau orez condimentat, va doresc pofta buna !

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Foarte bun si gustos!

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Daniela,vreau si eu........stii doar ca imi place pestele.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Bun, bun de tot, orice tip, macrou, cod, pastrav, merlucius....peste sa fie.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Arata tare bine...Imi place foarte mult pestele...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      f. bun!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Delicios si aromat!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      lol...cum arata!!!!! Felicitari Daniela!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Imi place foarte mult!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 40 min

15 voturi

Ingrediente

  • 6 bucati macrou
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • praf de chili
  • foi de dafin
  • curry
  • 1 ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Daniela

Castraveti murati in saramura

Castravetii se spala ,se pun in apa rece putin sarata (10 g sare la litru de apa) si se tin cam

18 voturi    29 comentarii
50h
Conserve si muraturi

Muraturi asortate , in saramura

Conopida alba si frumoasa de desface in buchetele, morcovul frumos si proaspat se taie in rondele,varza

8 voturi    11 comentarii
45 min
Conserve si muraturi

Ecler

Apa, impreuna cu uleiul si sarea se pune la fiert. La primul clocot, se ia de pe foc oala si se pune

11 voturi    11 comentarii
1h
Dulciuri diverse

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Foarte bun si gustos!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav A la Venitienne

Pastrav A la Venitienne

1.Amestecati untul cu sarea, piperul, coaja de lamaie, rozamarinul, cimbrul si usturoiul tocat pana obtineti un amestec omogen. 2.Umpleti

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Peste in sos de rosii cu vin

Peste in sos de rosii cu vin

Pestele se eviscereaza, se spala, se portioneaza se sterge bine cu un prosop curat, se condimenteaza pe toate partile si se da la rece.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste