festivalul blogurilor gustoase

autor:

Fara foto

» » Fripturi

Maduvioare la gratar

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Maduvioarele se curata de pielita, se trec prin malai, se impletesc in trei (cosita) si se pun pe gratarul incins, uns cu grasime.


Se mai pot pregati si in hirtie pergament, unsa, cu grasime. Cind sint gata pe o parte, se intorc pe partea opusa, iar cind sint bine patrunse se scot de pe gratar (se indeparteaza hirtia), se sareaza dupa gust si se asaza pe platou sau pe farfuria de servire, cu garnituri de legume, dupa preferinta.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 1,500 kg maduvioare
  • 150 g malai
  • sare.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Dana Cernat

Cozonac moldovenesc

Se cerne faina intr-un vas adinc si se incalzeste laptele pe foc mic. In 250 de ml lapte se adauga

33 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    15 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru

Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru

Pregatim marinada in care vom tine macar 2-3 ore , pulpele de miel bine spalate ,sterse si portionate. Dupe ce le-am scos din marinada

1 vot    0 comentarii
2h
Fripturi
Beef Wellington

Beef Wellington

Aceasta reteta este o legenda a bucatariei englezesti si poarta numele unui duce. Se spune ca preparatul este numit in cinstea ducelui

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi