1. Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie mare, la foc potrivit.Se adauga usturoiul si se caleste putin, apoi se adauga ciupercile si se calesc 10 minute, pana cand s-au inmuiat.
2. Se adauga in tigaie, cubul ciuperci cu 30 ml apa, piureul de rosii, cimbrul, vinul si coniacul.Se asezoneaza cu sare si piper si se fierbe acoperit la foc mic 10 minute.
3. Intre timp de prepara mamaliguta.Se pun 750 ml apa si 1 lingurita sare intr-o oala si se da in clocot.Se pune faina de malai in ploaie , amestecand continuu si se fierbe pana se ingroasa.
4. Se aranjeaza mamaliguta pe 2 farfurii, se pune alaturi sosul de ciuperci si se orneaza cu frunzulite de patrunjel.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii