autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare cu ciuperci

Autor: Titiana Gutu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Titiana Gutu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2006

Ingrediente
2 cepe rosii, , ulei, , 1 kg ciuperci, , 2 morcovi, , 1 patrunjel, , pastarnac, , sare, , piper, , foi dafin, , enibahar.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

159 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa pestisori si se prajeste in ulei.


Se adauga ciupercile spalate si taiate si putina apa.


Se curata zarzavatul si se rade pe razatoare.


Adaugam sare si piper dupa gust, foi dafin, cateva boabe de enibahar si apa daca este necesar.


Se lasa la fiert cca. 20 minute.


Se serveste cu frunze de patrunjel verde, taiat marunt.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de ciuperci taraneasca

Ciupercile se spala si se taie in patru cele mari si jumatati cele mici,ceapa se toaca marunt,gogosarul

24 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de ciuperci

Se spala bine ciupercile si se taie feliute. Se toaca ceapa cubulete si se prajeste intr-o cratita

0 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    Gustoasa tare, eu tocanita, dar ma tenteaza reteta aceasta.

  • Fara foto

    margo , 07 martie 2010

    mie imi place ciuperci cu maioneza ceapa usturoi si frunze de patrunjel

    • Fara foto

      mirela , 28 octombrie 2009

      vreau si eu o reteta de mancare de ciuperci ca la bunica.

    • Fara foto

      mirela , 19 octombrie 2009

      cum se face cipercile la tava

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2009

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

159 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe rosii
  • ulei
  • 1 kg ciuperci
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • pastarnac
  • sare
  • piper
  • foi dafin
  • enibahar.

Raporteaza reteta

Retete
de Titiana Gutu

Zacusca de dovleac pentru iarna

Se taie dovleacul, se curata de coaja si seminte, apoi se taie cuburi de 2 cm. Merele se curata si

11 voturi    0 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Salata de iarna

Se fierb 750 ml apa cu 250 ml otet, 2 linguri zahar, sare dupa gust, piper boabe si se da un clocot. In

92 voturi    0 comentarii
1h
Conserve si muraturi

Tocana de gogosari pentru iarna

Se curata si se taie ceapa marunt, morcovii se spală, se curata si se dau pe razatoarea mare.

65 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Conserve si muraturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Se spala vinetele si rosii. Cu un cutit bine ascutit se taie felii de vanata egale dar fara a le taia pana la capat, astfel incat sa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta rustica cu dovlecei, reteta Laurei Adamache

Tarta rustica cu dovlecei, reteta Laurei Adamache

Dovleceii spalati se taie felii subtiri de aceiasi grosime. Ouale se separa , separat se mixeaza albusurile bine, galbenusurile se bat

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive