autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare cu ciuperci

Autor: Titiana Gutu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Titiana Gutu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2006

Ingrediente
2 cepe rosii, , ulei, , 1 kg ciuperci, , 2 morcovi, , 1 patrunjel, , pastarnac, , sare, , piper, , foi dafin, , enibahar.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

159 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa pestisori si se prajeste in ulei.


Se adauga ciupercile spalate si taiate si putina apa.


Se curata zarzavatul si se rade pe razatoare.


Adaugam sare si piper dupa gust, foi dafin, cateva boabe de enibahar si apa daca este necesar.


Se lasa la fiert cca. 20 minute.


Se serveste cu frunze de patrunjel verde, taiat marunt.
Se taie ceapa pestisori si se prajeste in ule
Retete
Alte retete din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ragout taranesc cu pui si ciuperci(mancare traditionala din sudul Frantei)

Amestecati 3 linguri de faina cu sare si piper.Se dau pulpele prin faina condimentata si se prajesc

20 voturi    8 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de ciuperci

Ciupercile se oparesc cca 10 minute in apa cu sare, apoi se scurg si se taie potrivit, in cazul in

10 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    Gustoasa tare, eu tocanita, dar ma tenteaza reteta aceasta.

  • Fara foto

    margo , 07 martie 2010

    mie imi place ciuperci cu maioneza ceapa usturoi si frunze de patrunjel

    • Fara foto

      mirela , 28 octombrie 2009

      vreau si eu o reteta de mancare de ciuperci ca la bunica.

    • Fara foto

      mirela , 19 octombrie 2009

      cum se face cipercile la tava

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2009

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

159 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe rosii
  • ulei
  • 1 kg ciuperci
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • pastarnac
  • sare
  • piper
  • foi dafin
  • enibahar.

Raporteaza reteta

Retete
de Titiana Gutu

Zacusca de dovleac pentru iarna

Se taie dovleacul, se curata de coaja si seminte, apoi se taie cuburi de 2 cm. Merele se curata si

11 voturi    0 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Salata de iarna

Se fierb 750 ml apa cu 250 ml otet, 2 linguri zahar, sare dupa gust, piper boabe si se da un clocot. In

92 voturi    0 comentarii
1h
Conserve si muraturi

Tocana de gogosari pentru iarna

Se curata si se taie ceapa marunt, morcovii se spală, se curata si se dau pe razatoarea mare.

65 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Conserve si muraturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu branza de capra

Tarta cu branza de capra

-Se rade branza de capra prin razatoarea mica si se amesteca cu ouale,apoi se pune ceapa tocata marunut.Se omogenizeaza usor cu o furculita. -Se

18 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta aperitiv

Placinta aperitiv

-Se rade branza intr-un castron,peste branza se adauga trei oua si se mixeaza,la final se adauga si ceapa verde tocata marunt(nu mai

30 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje