autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de ciuperci cu masline

Autor: Milea Marioara (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 04 august 2006
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Milea Marioara (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 04 august 2006

Ingrediente
o cutie de ciuperci, 2 cepe mici, 10 - 15 masline (nesarate), 2 linguri de bulion, un virf de sare de lamiie, o lingura de faina, patrunjel verde, ulei, delikat, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

39 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei. Dupa ce ceapa a capatat un aspect lucios, se adauga ciupercile scurse si maslinele. Daca saramura de la ciuperci este limpede, se adauga in cratita si se completeaza cu apa astfel incat ciupercile si maslinele sa fie bine acoperite cu apa.


Se lasa sa fiarba la foc mijlociu pana se inmoaie bine ceapa.


Se adauga o lingura de delikat, 2 linguri de bulion. se mai lasa sa fiarba putin si apoi se leaga cu o lingura de faina amestacata cu putina apa.


Se adauga un virf de cutit de sare de lamiie, se sareaza si se pipereaza (dupa gust). La final se presara patrunjel verde tocat marunt.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

39 voturi

Ingrediente

  • o cutie de ciuperci
  • 2 cepe mici
  • 10 - 15 masline (nesarate)
  • 2 linguri de bulion
  • un virf de sare de lamiie
  • o lingura de faina
  • patrunjel verde
  • ulei
  • delikat
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Milea Marioara

Ciorba de vara

Se splala, se curata zarzavatul si se taie cubulete. Se caleste putin tot zarzavatul intr-o lingura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciocanele de pui cu legume.

Ciocanele de pui cu legume.

Toate ingredientele sant puse impreuna deci ne trebuie o tigaie mai inalta. Punem tigaia la incins cu ulei si pasta de ardei iute. Apoi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Frigarui in sos (Schaschlik)

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust (eu am folosit doar boia, piper si

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi