autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Mancare de curcan

Autor: liliana cerbu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 19 decembrie 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liliana cerbu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 19 decembrie 2008

Ingrediente
750 g piept de curcan, 3 bucati ardei gras rosu, 1 bucata dovlecel (zuchini sau romanesc), 1 rosie, sucul unei lamai, supa de legume, frunze de coriandru (de preferat proaspat), ghimbir ras (dupa preferita), ulei de masline, sare

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

2 voturi

Mod de preparare

Pieptul de curcan dezosat si fara pielite, taiat cubulete, se pune intr-o cratita cu ulei si se prajeste putin pe toate partile.


Se adauga sare, sucul de lamaie, ghimbirul ras si coriandrul si se lasa sa se patrunda.


Se adauga ardeiul taiat fasii mari si se amesteca, apoi adaugi dovlecelul taiat rondele si lasi putin sa se rumeneasca impreuna. Pui 1/2 cana de supa de legume si lasi sa fiarba acoperit. Cand carnea este pe jumatate fiarta adaugi rosia taiata felii si fierbi descoperit. Daca este nevoie mai adaugi putina supa calda in timpul fierberii si controlezi de sare.


Cand carnea este fiarta mancarea este gata.


Servesti cu garnitura de orez sai paste rissoti.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

2 voturi

Ingrediente

  • 750 g piept de curcan
  • 3 bucati ardei gras rosu
  • 1 bucata dovlecel (zuchini sau romanesc)
  • 1 rosie
  • sucul unei lamai
  • supa de legume
  • frunze de coriandru (de preferat proaspat)
  • ghimbir ras (dupa preferita)
  • ulei de masline
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de vitel cu sos de rosii si piper verde

Pulpa de vitel cu sos de rosii si piper verde

Bucata de carne se condimenteaza cu sare si piper macinat.Se prajeste pe tigaia grill pentru a forma o crusta rumena deasupara.Transferam

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Friptura de porc cu sos de piper verde

Friptura de porc cu sos de piper verde

Carnea de porc se condimenteaza din belsug si se pune in punga care apoi se inchide.Punga cu carne se pune intr-o tava si se da la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi