autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Mancare de curcan

Autor: liliana cerbu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 19 decembrie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pieptul de curcan dezosat si fara pielite, taiat cubulete, se pune intr-o cratita cu ulei si se prajeste putin pe toate partile.


Se adauga sare, sucul de lamaie, ghimbirul ras si coriandrul si se lasa sa se patrunda.


Se adauga ardeiul taiat fasii mari si se amesteca, apoi adaugi dovlecelul taiat rondele si lasi putin sa se rumeneasca impreuna. Pui 1/2 cana de supa de legume si lasi sa fiarba acoperit. Cand carnea este pe jumatate fiarta adaugi rosia taiata felii si fierbi descoperit. Daca este nevoie mai adaugi putina supa calda in timpul fierberii si controlezi de sare.


Cand carnea este fiarta mancarea este gata.


Servesti cu garnitura de orez sai paste rissoti.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

2 voturi

Ingrediente

  • 750 g piept de curcan
  • 3 bucati ardei gras rosu
  • 1 bucata dovlecel (zuchini sau romanesc)
  • 1 rosie
  • sucul unei lamai
  • supa de legume
  • frunze de coriandru (de preferat proaspat)
  • ghimbir ras (dupa preferita)
  • ulei de masline
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de pui cu ciuperci

Tocanita de pui cu ciuperci

Pieptul de pui il taiem fasiute lungi. Ceapa, ardeiul si ciupercile le taiem julienne. Nu le tocati marunt! Punem putin ulei in cratita,

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Chiftele marinate cu tarhon

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam sa fiarba 15 minute si pasam rosiile.

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne