autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Mancare de curcan

Autor: liliana cerbu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 19 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: liliana cerbu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 19 decembrie 2008

Ingrediente
750 g piept de curcan, 3 bucati ardei gras rosu, 1 bucata dovlecel (zuchini sau romanesc), 1 rosie, sucul unei lamai, supa de legume, frunze de coriandru (de preferat proaspat), ghimbir ras (dupa preferita), ulei de masline, sare

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

2 voturi

Mod de preparare

Pieptul de curcan dezosat si fara pielite, taiat cubulete, se pune intr-o cratita cu ulei si se prajeste putin pe toate partile.


Se adauga sare, sucul de lamaie, ghimbirul ras si coriandrul si se lasa sa se patrunda.


Se adauga ardeiul taiat fasii mari si se amesteca, apoi adaugi dovlecelul taiat rondele si lasi putin sa se rumeneasca impreuna. Pui 1/2 cana de supa de legume si lasi sa fiarba acoperit. Cand carnea este pe jumatate fiarta adaugi rosia taiata felii si fierbi descoperit. Daca este nevoie mai adaugi putina supa calda in timpul fierberii si controlezi de sare.


Cand carnea este fiarta mancarea este gata.


Servesti cu garnitura de orez sai paste rissoti.
Pieptul de curcan dezosat si fara pielite, taiat cubulete, se pune intr-o cratita cu ulei si se prajeste putin pe toate partile.


Se ada
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Mancare de curcan cu slanina afumata

Calim usturoiul zdrobit si slanina in putin ulei, adaugam apoi ceapa si la sfarsit morcovul. Punem

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Mancare de mazare cu curcan

Mazarea curatata si spalata o punem la fiert. In acest timp calim ceapa, apoi, adaugam legumele si

35 voturi    18 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

2 voturi

Ingrediente

  • 750 g piept de curcan
  • 3 bucati ardei gras rosu
  • 1 bucata dovlecel (zuchini sau romanesc)
  • 1 rosie
  • sucul unei lamai
  • supa de legume
  • frunze de coriandru (de preferat proaspat)
  • ghimbir ras (dupa preferita)
  • ulei de masline
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

1. Lasati fasolea sa se inmoiae peste noapte in apa calduta. O sa isi dubleze volumul. Astfel fasolea va fierbe mai repede si bobul

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem opariti-o sa mai iasa sarea

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne