autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Mancare de curcan

Autor: liliana cerbu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 19 decembrie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pieptul de curcan dezosat si fara pielite, taiat cubulete, se pune intr-o cratita cu ulei si se prajeste putin pe toate partile.


Se adauga sare, sucul de lamaie, ghimbirul ras si coriandrul si se lasa sa se patrunda.


Se adauga ardeiul taiat fasii mari si se amesteca, apoi adaugi dovlecelul taiat rondele si lasi putin sa se rumeneasca impreuna. Pui 1/2 cana de supa de legume si lasi sa fiarba acoperit. Cand carnea este pe jumatate fiarta adaugi rosia taiata felii si fierbi descoperit. Daca este nevoie mai adaugi putina supa calda in timpul fierberii si controlezi de sare.


Cand carnea este fiarta mancarea este gata.


Servesti cu garnitura de orez sai paste rissoti.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

2 voturi

Ingrediente

  • 750 g piept de curcan
  • 3 bucati ardei gras rosu
  • 1 bucata dovlecel (zuchini sau romanesc)
  • 1 rosie
  • sucul unei lamai
  • supa de legume
  • frunze de coriandru (de preferat proaspat)
  • ghimbir ras (dupa preferita)
  • ulei de masline
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Musaca de pui cu masline si legume

Musaca de pui cu masline si legume

Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie felii, dupa care ii punem la fiert in apa cu sare pana se inmoaie, dar nu foarte mult,

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Se taie muschiul ca pentru rulada si I se da forma unui dreptunghi indepartandu-se de pe margini carnea in plus. Se bate putin carnea,

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne