Dovleceii se spala bine si se taie cuburi de cam 2 cm.
Intr-o cratita se pun pe rand: uleiul,ceapa, dovleceii si rosiile. Se presara cu putina sare si se pun 2 linguri de apa.
Se acopera cratita si se pune totul la fiert, la foc mic, pana cand zeama pe care o lasa dovleceii a scazut, mancarea ramanand totusi suculenta.
Cand este gata, se adauga cimbru sau marar (nu ambele!) si se amesteca, apoi se mai fierbe 2-3 minute.
Se poate manca rece sau calda.
Pentru persoanele care au restrictie la sare, mancarea se poate face nesarata.
Este o mancare usoara, cu foarte putine calorii. Vara poate fi servita direct din frigider.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii