autor:

valentina ionita

» » Mancaruri cu carne

MANCARE DE FASOLE VERDE CU CARNE

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Ceapa, si ardeii se curata,se spala si se taie pestisori sau cubulete dupa preferinta.


Se pun intr-o cratita cu putin ulei,cateva linguri apa fierbinte sau zeama de carne si se fierb inabusit.Cand se inmoaie se adauga fasolea verde proaspata,congelata sau din conserva.


Se toarna apa fierbinte sau zeama de carne si se lasa sa fiarba la foc mic.Cand este aproape fiarta se adauga rosiile curatate de pielita(dupa ce au fost oparite in prealabil)sau pasta de tomate si o parte din verdeata tocata marunt.


Carnea prajita se pune la final si se mai fierb impreuna cateva minute.


Se sareaza si se condimenteaza dupa gust,iar la final se adauga verdeata ramasa.

  • 17 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Florin Scoara , 05 decembrie 2014

    telina si morcovul impreuna cu carnea se fierb

  • Fara foto

    Adriana Aldea , 22 mai 2014

    dar cu morcovul...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2014

    multumesc...spor la treaba si pofta buna...

    • Fara foto

      Florin Dumitru , 31 martie 2014

      cred ca o sa fie buna,ma apuc de treaba !!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 martie 2014

      Multumesc...

    • Fara foto

      Luta Dalia , 08 martie 2014

      e tare

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 februarie 2014

      Mie imi place f mult sa adaug in mancarea de fasole morcov si telina pt aroma, gust si o dulceata deosebita...O zi buna...

    • Fara foto

      Renadi Viuli , 05 februarie 2014

      Nu stiu ce sa fac cu telina!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2013

      Multumesc mult...

    • Fara foto

      ignat , 18 noiembrie 2013

      buna

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2013

      Multumesc mult...

    • Fara foto

      alina , 15 septembrie 2013

      Da da este foarte buna

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

      Va poftesc la masa...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

      Imi place,are un gust deosebit ....

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 august 2009

      E super gustul de tarhon.Eu folosesc si la ciorba de fasole.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 24 august 2009

      Foarte buna papica, dar cu tarhon cu am facut-o inca !Am sa incerc !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 august 2009

      Buna, buna de tot.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

85 voturi

Ingrediente

  • 1 kg fasole verde
  • 4 cepe
  • 1 morcov potrivit
  • cateva bucati de telina
  • 2-3 buc ardei gras sau capia(daca aveti mai multe culori este minunat)se poate folosi si ardei congelat sau conservat
  • 500 g rosii sau 4 linguri pasta de tomate
  • putin ulei
  • marar,tarhon dupa gust
  • sare, dupa gust
  • Puteti folosi carne de pui, sau vitel.Carnea se poate fierbe inainte de a se pune in mancare sau sa se prajeasca si se adauga la final.Daca se fierbe carnea folositi zeama de carne in loc de apa si daca va mai ramane zeama puteti face o supa cu galusti delicioasa sau un pilaf.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de valentina ionita

Vinete pane in aluat de clatite de post

Vinetele se taie rondele, se stropesc cu zeama de lamaie , se trec prin aluatul de clatite si se

8 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

Macrou afumat

Pestele se tine putin la decongelat,se decapiteaza,se scot intestinele si se curata bine in interior

39 voturi    47 comentarii
2h
Aperitive cu peste

ŞALĂU CU MAIONEZĂ ŞI OUĂ DE PREPELIŢĂ

Şalăul se fierbe, se dezosează, se taie mărunt, se amestecă cu maioneza, se adaugă firele de

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

Florin Scoara

telina si morcovul impreuna cu carnea se fierb

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Aripioare in aluat crocant

Aripioare in aluat crocant

Saram si piperam aripile,apoi le lasam la frigider circa o jumatate de ora.Batem ouale,adaugam faina,un praf de sare,cimbru si amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu carne la Multicooker

Mancare de cartofi cu carne la Multicooker

1. Am pus uleiul si ceapa tocata in oala interioara. 2. Am apasat butonul MENU si am selectat programul FRY. Am apasat COOKING TIME

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne