autor:

katy

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

MANCARE DE FASOLE

Autor: katy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: katy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Ingrediente
fasole boabe, 1 ceapa, 1 morcov, 1/2 ardei rosu, patrunjel, bulion, cimbru, sare,piper

Dificultate: Medie Timp: 30h

14 voturi

Mod de preparare

Dupa ce am spalat fasolea bine,am pus-o la fiert in apa cu putina sare. fierbe si din cand in cand se aduna spuma(daca face spuma). Dupa ce a fiert bine se adauga ceapa, si ardeiul taiate maruntel. Cand este aproape gata se adauga bulionul,se potriveste cu sare si piper dupa gust si dupa ce am stins focul se pune patrunjelul si cimbrul.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de fasole boabe cu costita afumata

Se fierb fasolele impreuna cu 2 cepe,un morcov si jumatatea de gulie.Ceapa se lasa intreaga iar morcovul

8 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de fasole verde

Se spala fasolea si se curata. Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei incins, apoi se

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    Tare buna.

    • katy

      katy (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Buna fetelor! Si mie imi place foarte mult telina sa o adaug la mancaruri,dar aici unde locuiesc eu(Spania) nu am gasit telina la aprozar. Cat despre fasole sa o las in apa cel putin 12h nu e nevoie. E de buna calitate si fierbe si repede! Acasa,(romania) intr-adevar si mama o lasa in apa peste noapte. Va pup! SPOR LA GATIT!!!

    • mimi

      mimi (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      Arata bine insa...fasolea tre"sa stea cel putin 12 h sa se umfle si apoi o punem la fiert darrrr si asa schimbata apa de 3 ori...asa fac eu nu vreau sa dau vreo lectie cuiva...

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 16 mai 2009

      Nu se pune fasolea in apa si se lasa mai mult timp (eu o las peste noapte) si adaug mai multe legume, de fapt fiecare o prepara cum doreste, cum ii place!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 mai 2009

      Mi-ai facut pofta!!! Eu adaug si telina,ii da o aroma si un gust deosebit.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30h

14 voturi

Ingrediente

  • fasole boabe
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei rosu
  • patrunjel
  • bulion
  • cimbru
  • sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de katy

SALATA DE FRUCTE

Se taie fructele in cubulete,se amesteca intr-un castron mare,apoi se aseaza in castronele mici sau

83 voturi    21 comentarii
15 min
Salate de fructe

Clatite cu gem

Se bat ouale cu sarea,zaharul vanilat si uleiul, apoi se adauga faina putin cate putin si apa minerala

10 voturi    8 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Ostropel de pui cu ardei

Se spala carnea de pui si se proportioneaza. Ceapa si ardeii se curata si se taie julien. Rosiile

6 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Garnitura de legume

Garnitura de legume

Conopida si brocolii le spalam bine si le rupem in buchetele mici, morcovii si telina le dam pe razatoarea mare, ardeiul il taiem fideluta. Punem

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Budinca de clatite cu piure de spanac

Budinca de clatite cu piure de spanac

La toate acestea se adaugă uleiul pentru prăjitul clătitelor dar care este o cantitate mică deoarece, cu ajutorul unei sticle cu

1 vot    0 comentarii
4h 30 min
Aluaturi si Foietaje