autor:

katy

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

MANCARE DE FASOLE

Autor: katy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 aprilie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Dupa ce am spalat fasolea bine,am pus-o la fiert in apa cu putina sare. fierbe si din cand in cand se aduna spuma(daca face spuma). Dupa ce a fiert bine se adauga ceapa, si ardeiul taiate maruntel. Cand este aproape gata se adauga bulionul,se potriveste cu sare si piper dupa gust si dupa ce am stins focul se pune patrunjelul si cimbrul.

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    Tare buna.

    • katy

      katy (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Buna fetelor! Si mie imi place foarte mult telina sa o adaug la mancaruri,dar aici unde locuiesc eu(Spania) nu am gasit telina la aprozar. Cat despre fasole sa o las in apa cel putin 12h nu e nevoie. E de buna calitate si fierbe si repede! Acasa,(romania) intr-adevar si mama o lasa in apa peste noapte. Va pup! SPOR LA GATIT!!!

    • mimi

      mimi (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      Arata bine insa...fasolea tre"sa stea cel putin 12 h sa se umfle si apoi o punem la fiert darrrr si asa schimbata apa de 3 ori...asa fac eu nu vreau sa dau vreo lectie cuiva...

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 16 mai 2009

      Nu se pune fasolea in apa si se lasa mai mult timp (eu o las peste noapte) si adaug mai multe legume, de fapt fiecare o prepara cum doreste, cum ii place!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 mai 2009

      Mi-ai facut pofta!!! Eu adaug si telina,ii da o aroma si un gust deosebit.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30h

14 voturi

Ingrediente

  • fasole boabe
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei rosu
  • patrunjel
  • bulion
  • cimbru
  • sare,piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de katy

Clatite cu gem

Se bat ouale cu sarea,zaharul vanilat si uleiul, apoi se adauga faina putin cate putin si apa minerala

7 voturi    7 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Ostropel de pui cu ardei

Se spala carnea de pui si se proportioneaza. Ceapa si ardeii se curata si se taie julien. Rosiile

6 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Salata Beouf pestisor

Pieptul de pui se fierbe, se dezoseaza si se taie in cubulete mici. Legumele (cartofi, morcovi)

7 voturi    16 comentarii
1h 15 min
Salate cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftelute din dovlecei cu branza

Chiftelute din dovlecei cu branza

Dovleceii se curata de coaja si se rad pe razatoarea mare,la fel cartoful si ceapa. Usturoiul se rade pe ochiurile mici usturoiul.Se

5 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de conopida cu branza

Sufleu de conopida cu branza

Punem conopida rupta buchetele intr-o oala cu un pic de sare si o lasam 10 minute, apoi o clatim bine si o punem la fiert in apa cu

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi