Foietajul il lasam la dezghetat la temperatura camerei.
Pieptul de pui il spalam, il tamponam cu un servet de bucatarie i il taiem bucati potrivite.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Morocul il curatam si il taiem rondele.
Ciupercile le spalam si le taiem feliute.
Rosiile le scoatem din cutie, le taiem cubulete si pastram si sucul lor.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi rumenim puiul putin pe ambele parti.
Adaugam ceapa, morcovul, ciupercile si le inabusim cam 2 minute.
Punem 1 cana si 1/2 cu apa, condimentam cu sare, piper si lasam cam 15 minute la foc potrivit.
Dam drumul la rosii, lasam sa mai scada putin (dar sa mai ramana zeama) si adaugam sucul lor.
Mai fierbem 2-3 minute si dam preparatul deoparte.
Tocam patrunjelul, il punem peste mancare dar si mararul uscat si usturoiul curatat si tocat marunt.
Amestecam bine, lasam sa se racoreaca 5 minute, apoi punem totul intr-un vas yena.
Foietajul il intindem putin pana are dimensiunea vasului.
Il luam usor de pe masa, il asezam deasupra ca un capac, apoi batem oul spuma si cu un penson il ungem.
Bagam in cuptor, il aprindem si lasam pana aluatul prinde o culoare aurie.
Cand preparatul este gata, scoatem vasul, lasam sa se racoreasca.
Sa aveti pofta dragilor!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii