autor:

Gabriela Urucu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de varza

Autor: Gabriela Urucu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iulie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Varza se toaca marunt, se adauga aproximativ 2 lingurite de sare si se freaca bine pana se inmoaie.


Se pune la foc impreuna cu ceapa tocata si cei doi morcovi, uleiul si apa 1/3 din compozitie sa fie in apa.


Se fierbe la foc domol.Cand toate ingredientele au fiert se pune bulionul, ciumbru,chilly,putin sare de lamaie si sare si le lasa la fiert pana cand varza se fierbe si scade apa...Pofta buna!

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ana Bujor , 05 ianuarie 2014

    usoara si gustoasa...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • Fara foto

    urucu , 10 noiembrie 2009

    deosebita.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      Sidy are dreptate, dar eu o fac cu carne de porc, gustul e unic si nu-l stric cu ceapa si morcovi.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

      Foarte buna de post.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

      O bunatate...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

      Arata bine.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2009

      Este minunata aceasta mancare cind o gatesti cu carnea in ea... Eu o fac cu carne de pui sau de curcan ca este mai sanatos si pun mult marar verde...

    • Fara foto

      Adela , 08 ianuarie 2009

      E delicioasa mancarea de varza. Atentie la pozele atasate. Ar trebui sa reprezinte pasii de gatire si nu pe cineva mancand.

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 29 iulie 2008

      Este gustoasa mancarea de varza, dar este mai buna cu un pic de carne prin ea. Eu de obicei pun cotlet de porc sau carne de la garnita.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

25 voturi

Ingrediente

  • 1varza medie
  • 1ceapa
  • 2morcovi
  • sare
  • 3 linguri pasta de tomate
  • sare de lamaie
  • 100 ml ulei
  • cimbru
  • chilly
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Gabriela Urucu

Supa de pui cu galuste - mancarea mea preferata

Se pun la fiert legumele curatate si puiul...se urmareste sa se ia spuma...in timpul fierului se

263 voturi    23 comentarii
1h
Supe de carne

Ciorba de praz si cartofi cu smantana

Se prajeste numai 1-2 minute kaiserul taiat in felii mai mici, cat sa prinda uleiul gust de afumatura.

10 voturi    2 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

Ciorba cu perisoare din peste

Se pun la fiert 3 litri de apa cu cateva picaturi de ulei. Se toaca legumele si se pun la fiert. Preparare

2 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Ana Bujor

usoara si gustoasa...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftelute din dovlecei cu branza

Chiftelute din dovlecei cu branza

Dovleceii se curata de coaja si se rad pe razatoarea mare,la fel cartoful si ceapa. Usturoiul se rade pe ochiurile mici usturoiul.Se

6 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de conopida cu branza

Sufleu de conopida cu branza

Punem conopida rupta buchetele intr-o oala cu un pic de sare si o lasam 10 minute, apoi o clatim bine si o punem la fiert in apa cu

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi