autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de varza dulce

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se curata cele doua verze de foile exterioare, se spala si se taie in patru fiecare varza.


Se toaca marunt si se pune intr-un lighean, iar cand este gata toata varza de tocat se freaca cu sare ca sa-si scoata toxinele. Apoi o stoarcem bine si o punem in cratita, unde vom adauga pasta de ardei, sucul de rosii, mararul, cimbrul, foile de dafin, apa si uleiul. Punem apoi cratita in cuptorul bine incins si o lasam pana se moaie varza.

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

    O bunatate !

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

    Excelenta cu o ciusca alaturi .Imi place tare mult.

  • Fara foto

    elena , 22 iunie 2010

    in ingrediente ai adaugat si "apa"...dar noi cand putem pune apa in varza si ce cantitate? sare se pune? un incepator nu cred ca reuseste sa urmeze aceasta reteta...cred ca ai vrut sa scrii ca lasam varza la cuptor pana se " inmoaie"...exisat verbul "a moia"??????

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      O mancare foarte sanatoasa si plina de vitamine.*****

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

      Imi place tare mult si in plus arata super bine...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

      O bunãtate!!!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

      Foarte gustoasa mancarica de varza proaspata!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

      Cred ca este o bunatate !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h 15 min

20 voturi

Ingrediente

  • -2 verze potrivite
  • -ulei
  • -pasta de ardei
  • -suc de rosii
  • -cimbru
  • -foi de dafin
  • -2 legaturi de marar
  • -apa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Camelia Grosu

Chiftele marinate

Peste carnea tocata se pun cele doua cepe taiate marunt, usturoiul bine pisat,mararul si patrunjelul

13 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Prajitura cu mere

Se rad merele si se pun intr-un castron. Se pun pe rand cele 2 oua, o cana cu zahar, o lingurita

20 voturi    14 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Sufleu de dovlecei

Se curata dovleceii de coaja, se taie felii si se pun la fiert. Se scurg intr-o strecuratoare si

11 voturi    5 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Zacusca

Zacusca

In primul rand puneti vinetele si ardeii capia la copt. Intre timp cat se coc vinetele si ardeii curatam ceapa si o punem in apa

0 voturi    0 comentarii
10h
Conserve si muraturi
Cușcuș cu legume

Cușcuș cu legume

Curățăm legumele. Morcovul îl tăiem rondele, ardeii, roșiile și dovlecelul cubulețe, iar ceapa peștișori. Punem

2 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi