autor:

Andra

» » Mancaruri cu carne

Mancare englezeasca din cartofi cu costita

Autor: Andra (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 31 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Cartofii se curata, se spala si se taie in felii subtiri. Ceapa se curata si se toaca marunt. Costita se taie in cuburi mici. Intr-un vas (yena) cu capac se aseaza straturi succesive de cartofi, costita si ceapa, incepand si terminand cu cartofii. Supa se amesteca cu laptele, sare si piper. toarna peste cartofi si se dau la cuptor la foc mediu o ora. Apoi se scoate se pune branza rasa peste si se mai da la ciptor 15 minute.

Dificultate

Medie

Timp

2h

10 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 500g costita afumata
  • 400 ml supa de carne (cub)
  • 250 ml lapte
  • 2 cepe
  • 125 g branza rasa
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Andra

Gratar cu piure de cartofi si sos de visine

Carnea am batut-o , am presarat sare si piper si am pus-o deoparte (mie imi place sa o fac atunci

14 voturi    16 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Pui cu smantana si cus cus

Cus cusul se prepara dupa indicatiile de pe ambalaj. Carnea de pui se inabusa in putin ulei apoi

7 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Spaghete cu chiftelute

Chiftelutele: Se amesteca toate ingredientele in afara de ulei si vin si se formeaza bilute mici

10 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu garnitura de legume

Piept de pui cu garnitura de legume

Pieptul de pui se curata de pielita si se taie felii subtiri, ca pentru snitele, insa fara a-l mai bate.Il punem la marinat 30 de minute

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Galette din cartofi cu piept de curcan

Galette din cartofi cu piept de curcan

Pregatim umplutura:curatam ceapa si o taiem julien. Ardeii ii feliem subtire. Pieptul il taiem fasiute. Sotam ceapa in 2 linguri

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne