autor:

Cely Snijec

» » Aperitive cu carne

Mancare rece din pulpe de pui

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pulpele curatate,se rumenesc pe amblele parti.


Ceapa tocata se caleste in uleiul incins(sa nu fie prajita,doar aurita)


Se asaza intr-un vas inalt alterativ un srat de ceapa cu unul de pulpe si iar ceapa, foi de dain, sare, boabele de piper, ienibahar, vinul. da la cuptor pana scade sosul.Cam o ora si jumatate. Cu 5 minute inainte de a inchide cuptorul, se adauga maslinele.


Se scot pulpele, se dezosesc si se asaza pe platou, peste care se intinde ceapa, maslinele.


Se orneaza cu felii lamaie.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lucia , 30 iulie 2009

    O fi buna mancarea... dar exprimarea este deplorabila...Chiar nu recititi textele dupa ce le redactati?

Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 6 pulpe mari
  • 2 kg ceapa alba
  • 300 ml ulei
  • 1 cana vin alb(acrisor)
  • 2 foi dafin,boabe de piper si ienibahar
  • sare
  • piper alb macinat
  • o lamaie
  • masline

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Cely Snijec

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

3 voturi    3 comentarii
2h
Fripturi

Somon la tigaie cu sos de susan

Cartofii intregi se dau la fiert cu sare. Somonul file, stropit cu zeama de lamaie, se asaza pe

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Scrumbie marinata

Pestele curatat se spala,se sterge cu un servet si se lasa sa se zvante.Intre timp taiem ceapa-pestisori,

8 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu peste
Fara foto

Lucia

O fi buna mancarea... dar exprimarea este deplorabila...Chiar nu recititi textele dupa ce le redactati?

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Budinca de dovlecei cu piept de pui

Budinca de dovlecei cu piept de pui

Spalam dovleceii, ii curatam, ii taiem rondele si presaram sare peste ei. Ii lasam cam jumatate de ora sa isi lase zeama apoi ii punem

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza
Rulouri de sunca cu vinete si cascaval

Rulouri de sunca cu vinete si cascaval

Pregatirea este foarte simpla. Vinetele coapte (eu am mai avut in congelator), se toaca si se potrivesc de sare. Pe fiecare felie de

11 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu carne