autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Mancare rece din pulpe de pui

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
6 pulpe mari, 2 kg ceapa alba, 300 ml ulei, 1 cana vin alb(acrisor), 2 foi dafin,boabe de piper si ienibahar, sare, piper alb macinat, o lamaie, masline

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Pulpele curatate,se rumenesc pe amblele parti.


Ceapa tocata se caleste in uleiul incins(sa nu fie prajita,doar aurita)


Se asaza intr-un vas inalt alterativ un srat de ceapa cu unul de pulpe si iar ceapa, foi de dain, sare, boabele de piper, ienibahar, vinul. da la cuptor pana scade sosul.Cam o ora si jumatate. Cu 5 minute inainte de a inchide cuptorul, se adauga maslinele.


Se scot pulpele, se dezosesc si se asaza pe platou, peste care se intinde ceapa, maslinele.


Se orneaza cu felii lamaie.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lucia , 30 iulie 2009

    O fi buna mancarea... dar exprimarea este deplorabila...Chiar nu recititi textele dupa ce le redactati?

Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 6 pulpe mari
  • 2 kg ceapa alba
  • 300 ml ulei
  • 1 cana vin alb(acrisor)
  • 2 foi dafin,boabe de piper si ienibahar
  • sare
  • piper alb macinat
  • o lamaie
  • masline

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Cely Snijec

Salata de toamna cu gogonele

Speli legumele, le cureti. Tai fasii de ardei si gogosari,felii de morcov, ceapa,gogonele. Faci un

18 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

4 voturi    6 comentarii
2h
Fripturi

Somon la tigaie cu sos de susan

Cartofii intregi se dau la fiert cu sare. Somonul file, stropit cu zeama de lamaie, se asaza pe

2 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Fara foto

Lucia

O fi buna mancarea... dar exprimarea este deplorabila...Chiar nu recititi textele dupa ce le redactati?



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Briose aperitiv, cu carne tocata si legume

Briose aperitiv, cu carne tocata si legume

Incepem cu umplutura, pentru ca trebuie preparate definitiv legumele si carnea tocata, apoi date la rece. Curatam si tocam legumele

3 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Placintele cu ficatei

Placintele cu ficatei

Umputura: Ceapa tocata marunt o calim in ulei, apoi adaugam ficateii spalati si tocati in bucati mici. Îi lasam sa fiarba pana scade

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne