autor:

Zotu

» » Mancaruri cu carne

MANCARICA DE CEAPA CU CARNE

Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 august 2008

Ingrediente
500 g de ceapa tocata, cate o legatura de marar, patrunjel tocate marunt, 2 linguri de pasta de tomate, sare, piper, delikat dupa gust,un piept si pulpele de la un pui

Dificultate: Ridicata Timp: 50 min

53 voturi

Mod de preparare

Carnea se prajeste, ceapa se caleste impreuna cu verdeata si apoi se adauga carnea prajia, totul se acopera cu apa, se adauga pasta de tomate si se lasa sa fiarba. Dupa ce este gata se persara cu verdeata tocata marunt.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Pui tikka masala

In uleiul incins se caleste pieptul de pui (taiat in cuburi) pana se rumeneste. In alta tigaie

5 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne

Ostropel de aripioare cu ciulama

Se pun la fiert aripioarele in 500 ml apa rece cu un cub de concentrat de pui si se lasa aproximativ

27 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

50 min

53 voturi

Ingrediente

  • 500 g de ceapa tocata
  • cate o legatura de marar
  • patrunjel tocate marunt
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • delikat dupa gust,un piept si pulpele de la un pui

Raporteaza reteta

Retete
de Zotu

Fursecuri

Din toate ingredientele se face o coca potrivit de moale. Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri

Cozonac

Separa ouale, albus de galbenus. Galbenusul se amesteca cu o cescuta de lapte cald, se adauga zaharul,

14 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

BORS CU URZICI

Ceapa tocata marunt se caleste impreuna cu cartofii taiati pai. Se adauga pasta de tomate, cam o

6 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Se spala ciocanelel de pui apoi se usuca cu un servet absorbant si se condimenteaza cu sare si piper. Se frig ciocanelele pe grill-ul

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu carne
Pui provensal

Pui provensal

Se preincalzeste cuptorul la cca 200 grade C. Arpagicul se scufunda cca 2 min in apa clocotita si apoi se curata Se sareaza si pipereaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne