Manson de Pangasius cu fructe de mare, sos de citrice si ciuperci la gratar

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Manson de Pangasius cu fructe de mare, sos de citrice si ciuperci la gratar

Ingrediente

  • 400-500 gr de file de Pangasius
  • 6 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 1 lamaie, sare, piper
  • Coctail Fructe de mare Del Mar
  • 75 gr de unt
  • sare, piper, juice ½ de lamaie, ulei de masline
  • Sos de citrice:
  • 20 ml de rom
  • Juice 1 lamaie
  • Juice 1 portocala
  • 1 ½ lingura de zahar
  • 1 ½ lingura de miere
  • 50 ml de acetto balsamico

Mod de preparare

Pestele se marineaza cu suc de lamaie, ulei de masline, se zdrobeste usturoiul si se unge pestele cu el, se adauga sare si piper pe ambele parti ale pestelui si se formeaza manson care se prinde cu o scobitoare.

Se iau fructele de mare care sunt prefierte dar se mai fierb 5-7 minute, dupa care se scurg si se trag la tigaie in unt, se taie si usturoiul lamele si se adauga sare, piper si se pune si un pic de ulei de masline.

Se taie o portocala in felii subtiri, se aseaza monsonul de peste care se umple cu fructe de mare, se pun fire de ceapa verde sau ardei verde taiat subtire si se da la cuptor maximum 10 minute.

Separat se pune zaharul sa se caramelizeze, se adauga mierea, otetul balsamic, juice-ul de la lamaie si portocala si la sfarsir romul, se lasa sa scada si se adauga peste produs.

Separat se curata ciupercile, se unge in interiorul palariei ciuperci cu putin unt se pun 2-3 lamele de usturoi si parmezan si se pun pe grill.

Pofta Buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise