autor:

autor

» » Aperitive cu peste

Marinata de hamsii

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
250g hamsii, ceapa 1 buc. potrivita, 2 foi dafin, otet 150ml, 100g masline, 2-3 boabe piper negru

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

26 voturi

Mod de preparare

Se eviscereaza hamsiile, dupa care se clatesc intr-o solutie otet cu apa (50ml otet, 50ml apa), ceapa se taie julien.


Se aseaza intr-un vas straturi, hamsii, ceapa, masline, foi dafin, piper. toarna restul de otet diluat cu 50ml de apa.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

26 voturi

Ingrediente

  • 250g hamsii
  • ceapa 1 buc. potrivita
  • 2 foi dafin
  • otet 150ml
  • 100g masline
  • 2-3 boabe piper negru

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Scoici picante

Intr-o tigaie mare, rumeniti 2 minute in ulei, usturoiul si ardeiul. Puneti apoi si scoicile si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

Bruschette cu somon afumat, sparanghel si oua posate

Incalziti cuptorul la o temperatura joasa. Puneti o oala cu apa (cam cat o palma pe latime) la

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu peste

Cuburi aperitiv cu crema de branza si somon

Intr-o tava de chec asezam o folie alimentara in asa fel incat sa imbrace in totalitate peretii laterali

12 voturi    8 comentarii
nespecificat
Aperitive cu brinza


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu peste
Pasta din masline negre

Pasta din masline negre

Se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie sau blender si se macina pana se obtine o pasta omogena. Se gusta pentru a verifica

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu peste
Andive cu ton

Andive cu ton

Curăţaţi şi spălaţi ceapa, andivele, sfecla roşie, salata verde, roşiile, lămâile. Desfaceţi foile din două

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu peste