autor:

autor

» » Aperitive cu peste

Marinata de hamsii

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se eviscereaza hamsiile, dupa care se clatesc intr-o solutie otet cu apa (50ml otet, 50ml apa), ceapa se taie julien.


Se aseaza intr-un vas straturi, hamsii, ceapa, masline, foi dafin, piper. toarna restul de otet diluat cu 50ml de apa.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

26 voturi

Ingrediente

  • 250g hamsii
  • ceapa 1 buc. potrivita
  • 2 foi dafin
  • otet 150ml
  • 100g masline
  • 2-3 boabe piper negru

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Scoici picante

Intr-o tigaie mare, rumeniti 2 minute in ulei, usturoiul si ardeiul. Puneti apoi si scoicile si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

Bruschette cu somon afumat, sparanghel si oua posate

Incalziti cuptorul la o temperatura joasa. Puneti o oala cu apa (cam cat o palma pe latime) la

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu peste

Cuburi aperitiv cu crema de branza si somon

Intr-o tava de chec asezam o folie alimentara in asa fel incat sa imbrace in totalitate peretii laterali

12 voturi    7 comentarii
nespecificat
Aperitive cu brinza
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Aperitive cu peste
Rulouri cu salata de ciuperci si ton

Rulouri cu salata de ciuperci si ton

Aluatul: Intr-un bol punem faina cernuta cu sarea. Drojdia o amestecam cu zaharul pana la dizolvare, o punem peste faina. Incepem

1 vot    2 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu legume
Chiftele cu ton

Chiftele cu ton

Curatam morcovul, cartoful, le spalam si le punem la fiert cu un praf de sare. Cand sunt patrunse le scurgem de apa, pe lasam la racorit. Desfacem

3 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu peste