autor:

autor

» » Aperitive cu peste

Marinata de hamsii

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se eviscereaza hamsiile, dupa care se clatesc intr-o solutie otet cu apa (50ml otet, 50ml apa), ceapa se taie julien.


Se aseaza intr-un vas straturi, hamsii, ceapa, masline, foi dafin, piper. toarna restul de otet diluat cu 50ml de apa.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

26 voturi

Ingrediente

  • 250g hamsii
  • ceapa 1 buc. potrivita
  • 2 foi dafin
  • otet 150ml
  • 100g masline
  • 2-3 boabe piper negru

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Scoici picante

Intr-o tigaie mare, rumeniti 2 minute in ulei, usturoiul si ardeiul. Puneti apoi si scoicile si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

Bruschette cu somon afumat, sparanghel si oua posate

Incalziti cuptorul la o temperatura joasa. Puneti o oala cu apa (cam cat o palma pe latime) la

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu peste

Cuburi aperitiv cu crema de branza si somon

Intr-o tava de chec asezam o folie alimentara in asa fel incat sa imbrace in totalitate peretii laterali

8 voturi    6 comentarii
nespecificat
Aperitive cu brinza
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu peste
Tartine cu pasta de ton si lamaie

Tartine cu pasta de ton si lamaie

Se scurge bine tonul intr-o sita dupa care se toaca ceapa marunt. Untul moale se freaca cu mixerul, se adauga ceapa, tonul si zeama

1 vot    0 comentarii
45 min
Aperitive cu peste
Zacusca de macrou

Zacusca de macrou

Se curata pestele daca nu este eviscerat, se taie capul si coada, inotatoarele si se spala bine fara a lasa urme de sange in interior.

0 voturi    0 comentarii
5h
Aperitive cu peste