autor:

autor

» » Aperitive cu peste

Marinata de hamsii

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se eviscereaza hamsiile, dupa care se clatesc intr-o solutie otet cu apa (50ml otet, 50ml apa), ceapa se taie julien.


Se aseaza intr-un vas straturi, hamsii, ceapa, masline, foi dafin, piper. toarna restul de otet diluat cu 50ml de apa.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

26 voturi

Ingrediente

  • 250g hamsii
  • ceapa 1 buc. potrivita
  • 2 foi dafin
  • otet 150ml
  • 100g masline
  • 2-3 boabe piper negru

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Scoici picante

Intr-o tigaie mare, rumeniti 2 minute in ulei, usturoiul si ardeiul. Puneti apoi si scoicile si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

Bruschette cu somon afumat, sparanghel si oua posate

Incalziti cuptorul la o temperatura joasa. Puneti o oala cu apa (cam cat o palma pe latime) la

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu peste

Cuburi aperitiv cu crema de branza si somon

Intr-o tava de chec asezam o folie alimentara in asa fel incat sa imbrace in totalitate peretii laterali

6 voturi    3 comentarii
nespecificat
Aperitive cu brinza
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu peste
Wild Dragon

Wild Dragon

Se spala crevetii bine si se curata. Se pregateste un amestec din condimente asiatice tempura, putina faina Arpis, 1 galbenus de

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu peste
Macrou afumat

Macrou afumat

Pestele se tine putin la decongelat,se decapiteaza,se scot intestinele si se curata bine in interior . Se leaga fiecare pestisor in

36 voturi    41 comentarii
2h
Aperitive cu peste