autor:

autor

» » Mancaruri cu peste

Marinata de macrou

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pestele congelat se curata, se spala si se taie bucati mici, se sareaza. Ceapa se taie pestisori.


Separat se amesteca otetul, apa (cit otet, atita apa) si mirodeniile si sarea, dupa gust.


Se asaza in borcan de 3 kg, un rind de ceapa si un rind de peste taiat bucati, pina se umple borcanul.


Se toarna zeama de otet cu mirodeniile peste peste si ceapa si se lasa la macerat cam o saptamina. .


  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    cioban rodica , 24 octombrie 2013

    cred ca o sa fie bun

  • Fara foto

    Rodica Ciobanu , 24 octombrie 2013

    am sa fac reteta ,multumesc frumos

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

    La fel il pregatesc si eu,este un deliciu !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

      UN DELICIU...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

      Foarte buna.Asa facem si noi

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

216 voturi

Ingrediente

  • 3 kg macrou,1 kg ceapa
  • otet
  • apa
  • sare
  • mirodenii - foi dafin
  • piper boabe
  • boabe mustar
  • ienibahar
  • coriandru

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Scoici picante

Intr-o tigaie mare, rumeniti 2 minute in ulei, usturoiul si ardeiul. Puneti apoi si scoicile si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

Bruschette cu somon afumat, sparanghel si oua posate

Incalziti cuptorul la o temperatura joasa. Puneti o oala cu apa (cam cat o palma pe latime) la

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu peste

Paste cu ton si smantana

Fierbem pastele in apa cu sare si 1 lingura ulei, conform instructiunilor de pe pachet, apoi le

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

cioban rodica

cred ca o sa fie bun

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Pangasius cu legume

Pangasius cu legume

Se taie prazul oblic in bucati potrivite. Pestele bine scurs se presara cu diverse condimente si putin ulei de masline dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Pastrav A la Venitienne

Pastrav A la Venitienne

1.Amestecati untul cu sarea, piperul, coaja de lamaie, rozamarinul, cimbrul si usturoiul tocat pana obtineti un amestec omogen. 2.Umpleti

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste