autor:

autor

» » Mancaruri cu peste

Marinata de peste

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1,5 kg. peste, o ceasca ulei, 2 foi dafin, citeva boabe de piper si ienibahar, faina, sare, o ceasca otet

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

32 voturi

Mod de preparare

Se curata, se taie pestele in bucati, se presara cu sare si se lasa sa se scurga bine.


Se zvinta bucatile cu o cirpa, se dau prin faina si se prajesc in ulei fierbinte.


Se pun otetul si mirodeniile sa dea un clocot si se adauga sare. Otetul fierbinte se toarna peste peste atit cit sa-l acopere.


Se adauga 2-3 linguri de ulei.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

32 voturi

Ingrediente

  • 1,5 kg. peste
  • o ceasca ulei
  • 2 foi dafin
  • citeva boabe de piper si ienibahar
  • faina
  • sare
  • o ceasca otet

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Scoici picante

Intr-o tigaie mare, rumeniti 2 minute in ulei, usturoiul si ardeiul. Puneti apoi si scoicile si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

Bruschette cu somon afumat, sparanghel si oua posate

Incalziti cuptorul la o temperatura joasa. Puneti o oala cu apa (cam cat o palma pe latime) la

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu peste

Paste cu ton si smantana

Fierbem pastele in apa cu sare si 1 lingura ulei, conform instructiunilor de pe pachet, apoi le

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Budinca de peste

Budinca de peste

Pestele (eu folosesc cod), curatat de piele si oase, se toaca marunt. Se amesteca bine cu chiflele inmuiate in lapte, stoarse si faramitate,

13 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu peste
Sufle de spanac

Sufle de spanac

Se pune untul la topit intr-o cratita si se amesteca cu 2 linguri de faina. Dezlegi cu laptele si lasi sa fiarba pana devine ca o budinca.Adaugi

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu oua