autor:

ratusca_crazy2009

» » Mancaruri cu carne

Mazare cu carne de porc

Autor: ratusca_crazy2009 (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 iulie 2011
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se pune in tigaie uleiul la incins,apoi se ia carnea de porc si se aseaza in tigaie la prajit,dupa ce se rumeneste pe toate partile timp de 10 min se adauga ceapa tocata marunt.Si se lasa sa se caleasca..deoparte se pune apa intr-un pahar si se adauga cele 2 linguri de bulion ,condimentele si frunzele de dafin si se amesteca bine.Imediat ce ceapa s-a prajit putin cu carnea se adauga continutul din pahar si se lasa 15 min sa se caleasca.Dupa ce a scazut apa se adauga mazarea si se acopera tigaia cu un capac sa se inabuse inca 20 min ..mai mestecam din cand in cand sa nu se prinda timp de 5 min.si pofta buna!

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    De regula eu pun si marar tocat,ii da o aroma deosebita !

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    La urma ? nu presuram putin marar ?

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

6 voturi

Ingrediente

  • - o cutie de mazare
  • - 1/2 kg carne de porc
  • - 2 cepe
  • - 2 linguri bulion
  • - condimente
  • - foi de dafin
  • - ulei
  • - apa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de ratusca_crazy2009

Tort cu piscoturi

Am lasat gelatina la inmuiat in zeama de compot de ananas timp de 15-20 de minute conform indicatiilor

6 voturi    2 comentarii
2h
Torturi

constanta proca (Chef de cuisine)

De regula eu pun si marar tocat,ii da o aroma deosebita !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de pui cu ciuperci

Tocanita de pui cu ciuperci

Pieptul de pui il taiem fasiute lungi. Ceapa, ardeiul si ciupercile le taiem julienne. Nu le tocati marunt! Punem putin ulei in cratita,

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Chiftele marinate cu tarhon

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam sa fiarba 15 minute si pasam rosiile.

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne