Carnea se portioneaza, se spala, se scurge si se inabusa în jumatate din cantitatea de ulei cu putina apa si sare. Ceapa curatata, spalata si taiata marunt, se inabusa in uleiul ramas cu putina apa. In timpul inabusirii se adauga pasta de tomate dizolvata intr-o cantitate de apa necesara formarii unui sos. Se continua inabusirea, se amesteca componentele, adaugind faina cernuta. Sosul format se pune in vasul cu carne si se continua fierberea inabusita cca 60 minute. Spre sfirsitul fierberii se adauga mazarea si rosiile, care au fost curatate si taiate felii, zaharul, piperul macinat si 1/2 din verdeata. Se continua fierberea inca 15 minute. Se verifica gustul. La servire se asaza portia de carne in farfurie si mazarea cu sos si verdeata taiata marunt, deasupra.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii