autor:

mariana

» » Mancaruri cu carne

Mazare scazuta cu carnat

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Ingrediente
- 1 ceapa, 1 borcan de mazare, sare, piper, vegeta, pasta de rosii, carnat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

62 voturi

Mod de preparare

O ceapa taiata marunt se caleste putin in ulei, la care se adauga bucatele de carnati, apoi se pune peste un borcan de mazare verde si se adauga apa pina trece peste mazare cam de 2 degete.


Se lasa la fiert,timp in care se pune o foaie de dafin, putina sare sau vegeta,piper, 2 lingurite pasta de rosii sau 100 ml bulion.Dintr-o lingura de faina amestecata cu smantana sau lapte se face o ingrosala ce se pune peste mazare.


Se mai fiebe 5 minute si totul e gata.


Pofta buna!
O ceapa taiata marunt se caleste putin in ule
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Snitele umplute

De aceasta data am folosit un piept de pui cu os pe care l-am spalat bine si am trecut la dezosarea

51 voturi    16 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Tocanita de curcan cu galuste

Se taie ceapa marunt, se caleste pina devine sticloasa, se adauga pasta de ardei, piper, bucatelele

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gigi , 12 iulie 2016

    Arată nasol

  • Fara foto

    betty , 15 februarie 2010

    eu de obicei o fac fara pasta de rosii sau bulion, si fara foi de dafin si zic eu k e foarte buna si fara... insa am incecat si asa mazarea si este OK :)

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Cam in acest gen gatesc si eu mazarea.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Ceva in acest gen gatesc si eu mazarea.

    • Fara foto

      Andutza , 11 decembrie 2009

      O reteta extraordinara :)

    • Fara foto

      Sidy , 19 iulie 2009

      Usor si gistos ! Si eu fac dar fara ingrosala si foi de defin...carnatul il prajesc .

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

62 voturi

Ingrediente

  • - 1 ceapa
  • 1 borcan de mazare
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • pasta de rosii
  • carnat

Raporteaza reteta

Retete
de mariana

Vinete umplute la cuptor

Vinetele se spala si se taie pe lung pe jumatate.Se scoate miezul din ele, dar nu pana la coaja,

0 voturi    2 comentarii
60h
Mancaruri cu carne

tiramisu

Se freaca 2 galbenusuri cu 250 gr zahar tos pana se face o crema groasa si mai deschisa la culoare,

3 voturi    2 comentarii
20 min
Torturi

Chiftelute de tzuchini

Tzuchini( sau dovlecel) se curata de coaja, iar dupa ce l-am dat pe razatoarea cu gaurile mari, punem

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive

Gigi

Arată nasol

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

1. Lasati fasolea sa se inmoiae peste noapte in apa calduta. O sa isi dubleze volumul. Astfel fasolea va fierbe mai repede si bobul

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem opariti-o sa mai iasa sarea

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne