autor:

mariana

» » Mancaruri cu carne

Mazare scazuta cu carnat

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Ingrediente
- 1 ceapa, 1 borcan de mazare, sare, piper, vegeta, pasta de rosii, carnat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

61 voturi

Mod de preparare

O ceapa taiata marunt se caleste putin in ulei, la care se adauga bucatele de carnati, apoi se pune peste un borcan de mazare verde si se adauga apa pina trece peste mazare cam de 2 degete.


Se lasa la fiert,timp in care se pune o foaie de dafin, putina sare sau vegeta,piper, 2 lingurite pasta de rosii sau 100 ml bulion.Dintr-o lingura de faina amestecata cu smantana sau lapte se face o ingrosala ce se pune peste mazare.


Se mai fiebe 5 minute si totul e gata.


Pofta buna!
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Varză înăbuşită cu ardei şi costiţă

Varza se toacă fideluţă şi se freacă cu sare ca să se înmoaie şi să lase zeamă. Ceapa

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Piept de pui cu morcovi

Curatam pieptul de pui, il portionam si il punem la oparit cateva minute in apa cu putina sare. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    betty , 15 februarie 2010

    eu de obicei o fac fara pasta de rosii sau bulion, si fara foi de dafin si zic eu k e foarte buna si fara... insa am incecat si asa mazarea si este OK :)

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Cam in acest gen gatesc si eu mazarea.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Ceva in acest gen gatesc si eu mazarea.

    • Fara foto

      Andutza , 11 decembrie 2009

      O reteta extraordinara :)

    • Fara foto

      Sidy , 19 iulie 2009

      Usor si gistos ! Si eu fac dar fara ingrosala si foi de defin...carnatul il prajesc .

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

61 voturi

Ingrediente

  • - 1 ceapa
  • 1 borcan de mazare
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • pasta de rosii
  • carnat

Raporteaza reteta

Retete
de mariana

Vinete umplute la cuptor

Vinetele se spala si se taie pe lung pe jumatate.Se scoate miezul din ele, dar nu pana la coaja,

0 voturi    2 comentarii
60h
Mancaruri cu carne

tiramisu

Se freaca 2 galbenusuri cu 250 gr zahar tos pana se face o crema groasa si mai deschisa la culoare,

3 voturi    2 comentarii
20 min
Torturi

Chiftelute de tzuchini

Tzuchini( sau dovlecel) se curata de coaja, iar dupa ce l-am dat pe razatoarea cu gaurile mari, punem

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive

betty

eu de obicei o fac fara pasta de rosii sau bulion, si fara foi de dafin si zic eu k e foarte buna si fara... insa am incecat si asa mazarea si este OK :)



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Rulada de pui in foi de placinta

Rulada de pui in foi de placinta

1.Se taie pieptul spalat si zvantat,cat mai subtire posibil,intr-o bucata mare care apoi se uniformizeaza cu un ciocan de snitele,se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui in crusta de mac pe pat de legume

Piept de pui in crusta de mac pe pat de legume

1.Pieptul de pui dezosat se taie in doua apoi se spala si se sterge cu un prosop,se sareaza si condimenteaza dupa gust.Se bate oul si

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne