autor:

Anonim

» » Fripturi

Medalion de porc cu sos picant

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ulei, faina, sos picant, paine alba, patrunjel verde, sare, unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se trec prin faina, se inabusa cu ulei si 100 ml de apa, se adauga sosul picant si se fierb 30 min. Feliile de paine se stropesc cu unt topit si se asaza cate o bucata de carne si se acopera cu sos.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • ulei
  • faina
  • sos picant
  • paine alba
  • patrunjel verde
  • sare
  • unt

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Miel de paste din insula Pserimos

Miel de paste din insula Pserimos

Mod de pregatire: Se curata mielul sau pulpa de pielite, grasimea se lasa. Se impaneaza pulpa cu slanina si usturoi. Se unge pulpa

0 voturi    0 comentarii
5h
Fripturi
Friptura de miel la cuptor

Friptura de miel la cuptor

Carnea se spala, se sterge si se impaneaza cu bucatele de usturoi (o capatana) si slaninuta. Se pune intr-o tava si se lasa cateva ore

2 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Fripturi