autor:

Anonim

» » Fripturi

Medalion de porc cu sos picant

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ulei, faina, sos picant, paine alba, patrunjel verde, sare, unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se trec prin faina, se inabusa cu ulei si 100 ml de apa, se adauga sosul picant si se fierb 30 min. Feliile de paine se stropesc cu unt topit si se asaza cate o bucata de carne si se acopera cu sos.
Retete
Alte retete din Fripturi

Splina de porc la grill (gratar)

Splinele se spala si se portioneaza dupa caz .Bucatile de splina se cresteaza usor la suprafata ,se

19 voturi    23 comentarii
30 min
Fripturi

Pui cu bere

Se spala pulpele si se curata, apoi se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Se taie ceapa si usturoiul

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • ulei
  • faina
  • sos picant
  • paine alba
  • patrunjel verde
  • sare
  • unt

Raporteaza reteta

Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Piept de pui cu seminţe

Piept de pui cu seminţe

Curăţaţi şi tăiaţi bucăţi pieptul de pui. Spălaţi şi tocaţi prazul, feniculul, apio, ardeiul şi mărarul. Puneţi două

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Aripioare glazurate cu legume picante

Aripioare glazurate cu legume picante

In tigaia wok pui uleiul si il incingi. Toci morcovii fierti cubulete si ii amesteci cu mazarea si porumbul, dupa care le pui in tigaie

0 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi