autor:

nicoleta lacatus

» » Paste si pizza

melcisori cu branza

Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Ingrediente
500 g melcisori sau alte paste fainoase, 300 g branza, 50 g unt, 50 g zahar

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

8 voturi

 

Mod de preparare

se fierb melcisorii in apa 10 minute cu sare. apoi se scurg si se spala cu apa.se pun pe foc cu unt , zahar ,branza rasa si se inabusa 10 minute.

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • mirey

    mirey (Chef de cuisine):

    Am folosit un alt fel de paste,branza de vaci ,am batut ouale cu o cana de lapte si zahar si a iesit foarte gustoasa.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marculescu Cristina , 26 noiembrie 2013

    super am facut si eu

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 mai 2009

    Nu ai specificat ce fel de branza folosesti.Eu folosesc branza dulce amestecata cu branza mai sarata,numai branza dulce sau numai branza cu sare si adaug putina smantana,putin iaurt,iar zaharul il adaugam la servire- cine doreste.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2009

    Imi plac pastele cu branza, dar fara ZAHAR!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 mai 2009

      Nicoleta nu ai specificat ce fel de branza folosesti in aceasta reteta.Se poate folosi branza dulce,branza cu putina sare sau combinate.In rest e ok .Te pup

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

8 voturi

Ingrediente

  • 500 g melcisori sau alte paste fainoase
  • 300 g branza
  • 50 g unt
  • 50 g zahar

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de nicoleta lacatus

Fasole verde inabusita

Se alege fasolea verde de codite si se spala. Se pune la inabusit cu ulei si apa cam 30 minute.Sarea

1 vot    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tiramisu cu crema de caise si frisca

Se pregateste o crema din caise astfel:taiem caisele feliuta si le mixam cu zaharul. Inmuiem piscoturile

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Tochitura de neuitat

Se taie cubulete carnea de porc, se dezoseaza pieptii de pui si se taie si ei cubulete, se taie

53 voturi    28 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Nu ai specificat ce fel de branza folosesti.Eu folosesc branza dulce amestecata cu branza mai sarata,numai branza dulce sau numai branza cu sare si adaug putina smantana,putin iaurt,iar zaharul il adaugam la servire- cine doreste.



Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Paine de casa neframantata , cu cartofi

Paine de casa neframantata , cu cartofi

Durata de dospire la rece a acestei paini este intre 17-24 de ore cand folosim 1 liculet drojdie si de 4-5 ore, cand folosim 2 pliculete.

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Ciuperci cu macaroane

Ciuperci cu macaroane

Se distuie ceapa tocata marunt cu apa si ulei. Cand ceapa este pe jumatate dustuita, punem ciupercile spalate, curatate de codite si

1 vot    2 comentarii
1h 15 min
Aperitive