Am luat cateva mere mai mari, le-am curatat coaja "in spirala" (sa fie mai frumoase, nu e obligatoriu), le-am scobit cu varful unui cutit si le-am asezat frumos in tava.
Le-am umplut scobitura cu nuci tocate marunt, zahar, scortisoara si un strop de miere.
Le-am dat apoi la cuptor cam 40 minute pana s-au copt. Timpul de coacere variaza in functie de marimea merelor si temperatura cuptorului.Le-am savurat calde. Mergea de minune o inghetata de vanilie langa, insa eu nu am avut. Data viitoare sigur voi avea grija sa am prin casa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii