Mic dejun in lipie, cu muschiulet fraged de porc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Mic dejun in lipie, cu muschiulet fraged de porc

Ingrediente

  • Pentru marinarea muschiului:
  • 5 feliute muschiulet fraged de porc
  • 1 lingura de mustar Dijon
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 varf de cutit cimbru uscat
  • 1 varf de cutit boia de ardei dulce
  • Pentru restul preparatului:
  • 1 lipie
  • 4 bucati gogosar in otet
  • 3 frunze de salata verde
  • 1 castravete mic verde
  • 2-3 linguri boabe de porumb
  • Pentru dressing:
  • 1 lingura iaurt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita mustar Dijon
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Mai intai marinam carnea si o dam la frigider fie o ora, fie peste noapte.

Spalam bucatile de carne, le stergem cu niste servetele.

Intr-un bol amestecam uleiul cu mustarul, apoi punem sare, piper, cimbrul si boiaua de ardei.

Le incorporam bine pe toate, punem bucatile de carne si le invartim bine.

Dam la frigider pentru o ora (eu l-am marinat de seara).

Dupa acest timp, incingem o tigaie grill, rumenim bucatile de carne pe ambele parti.

Le scoatem pe un tocator si le taiem bucati potrivite.

Salata o spalam, o scuturam bine de apa.

Castravele il curatam de coaja, il taiem in doua pe lungime, apoi il feliem.

Gogosarii ii taiem fasii.

Dressing-ul:

Intr-un bolisor amestecam iaurtul cu mustarul, uleiul de masline si invartim energic.

Ii dam gust cu sare si piper.

Incalzim usor lipia, o ungem cu jumatate din dressing.

Rupem bucatile de salata deasupra si boabele de porumb.

Asezam bucatile de carne, gogosarii, bucatile de castravete, apoi punem restul de dressing.

Impaturim usor intr-un capat, prindem cu o bucata de hartie de copt, o prindem bine intre maini si servim.

Sa aveti pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise