1. Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Intr-un vas termorezistent, aseaza ceapa verde tocata si 4 linguri sherry.Freaca pulpa de miel cu 1 lingura ulei de masline si 1 lingura miere apoi inteap-o cu firisoarele de rozmarin.Asezoneaza cu sare de mare cu ierburi aromate apoi aseaza pulpa peste ceapa din tava.
2. Intr-un vas amesteca cartofii cu 1 lingura ulei de masline ramas , sare de mare cu ierburi aromate apoi aseaza-i langa pulpa din vas.Da totul la copt 1h 15 minute – 1h 30 minute pana cand legumele si carnea s-a facut.
3. Dupa ce carnea este gata, scoate vasul din cuptor, acopera-l cu folie de aluminiu si lasa-l deoparte 20 minute apoi serveste.
http://lauradfood2.blogspot.com/
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii