autor:

autor

» » Fripturi

Miel la cuptor

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se unge o tava cu untura dupa care se aseaza mielul si se introduce la cuptor la temperatura de 200 grade. Intre timp se pune la fiert intr-o craticioara un pahar de apa, jumate de pahar de vin alb, 1 lingura de otet si 1 cubulet de vegeta. Cind incepe sa clocoteasca se ia de pe foc.


Mielul se coace in tava de ceramica si se serveste in aceasi tava in care s-a copt. Totul se serveste foarte fierbinte

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cojocariu Maria , 15 aprilie 2014

    f bun a iesit

  • Fara foto

    ada , 04 aprilie 2010

    E mult mai indicat un miel de 8-10 kg., cei mici au multe pielite si nu sunt asa gustosi. Ca timp, presupun ca ati vrut sa scrieti 2 ore (si nu 2 minute!!).

  • Fara foto

    alexandra , 02 aprilie 2010

    mi-e scarba sa o mananc. iac! iac! iac!

Dificultate

Redusa

Timp

2 min

44 voturi

Ingrediente

  • O jumatate de miel (mielul sa fie de 4-5 kg)
  • 1/2 pahar vin alb
  • 1 lingura de otet
  • 1 cubulet de vegeta
  • sare
  • ulei
  • o ceapa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Vita cu sparanghel, ardei si orez - stil chinezesc

Pentru sosul de ceapa verde, amestecati toate ingredientele si lasati deoparte. Intr-o oala

2 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi

Piept de pui picant şi brânză feta la grătar

Ingrediente pentru 4 persoane: 500-600 gr piept de pui 200 ml smântână 2 linguri

1 vot    2 comentarii
30 min
Fripturi

Costite de porc la gratar cu miere si sos teriyaki

Am vazut un “rack of ribs” sau niste coaste bestiale de porc intr-o vitrina la o macelarie

0 voturi    1 comentariu
45 min
Fripturi

Cojocariu Maria

f bun a iesit

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Friptura de vitel cu piure de cartofi si salata de varza

Friptura de vitel cu piure de cartofi si salata de varza

Carnea spalata putin in apa rece si stearsa cu un prosop curat de bucatarie se « maseaza » bine cu putin ulei de masline, piper proaspat

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Carne impletita cu garnitura de legume si usturoi copt

Carne impletita cu garnitura de legume si usturoi copt

Carnea se portioneaza in asa fel incat sa fie bucati subtiri, de marime mai mare pe care le taiem fasii, in trei , dar nu de tot, lasandu-le

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi