autor:

autor

» » Fripturi

Miel la cuptor

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
O jumatate de miel (mielul sa fie de 4-5 kg), 1/2 pahar vin alb, 1 lingura de otet, 1 cubulet de vegeta, sare, ulei, o ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 2 min

44 voturi

Mod de preparare

Se unge o tava cu untura dupa care se aseaza mielul si se introduce la cuptor la temperatura de 200 grade. Intre timp se pune la fiert intr-o craticioara un pahar de apa, jumate de pahar de vin alb, 1 lingura de otet si 1 cubulet de vegeta. Cind incepe sa clocoteasca se ia de pe foc.


Mielul se coace in tava de ceramica si se serveste in aceasi tava in care s-a copt. Totul se serveste foarte fierbinte
Se unge o tava cu untura dupa care se aseaza mielul si se introduce la cuptor la temperatura de 200 grade. Intre timp se pune la fiert intr-o craticio
Retete
Alte retete din Fripturi

Pulpa de miel la cuptor

Pe pulpa de miel spalata se cresteaza cu cutitul 2 santuri pe ambele parti. In santurile formate

9 voturi    6 comentarii
5h
Fripturi

Pastrama de miel la cuptor cu vatra

Pastrama de miel bine patrunsa de saramura se taie in bucati mai mici si se pune intr-o tava. Peste

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cojocariu Maria , 15 aprilie 2014

    f bun a iesit

  • Fara foto

    ada , 04 aprilie 2010

    E mult mai indicat un miel de 8-10 kg., cei mici au multe pielite si nu sunt asa gustosi. Ca timp, presupun ca ati vrut sa scrieti 2 ore (si nu 2 minute!!).

  • Fara foto

    alexandra , 02 aprilie 2010

    mi-e scarba sa o mananc. iac! iac! iac!

Dificultate

Redusa

Timp

2 min

44 voturi

Ingrediente

  • O jumatate de miel (mielul sa fie de 4-5 kg)
  • 1/2 pahar vin alb
  • 1 lingura de otet
  • 1 cubulet de vegeta
  • sare
  • ulei
  • o ceapa

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

3 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Vita cu sparanghel, ardei si orez - stil chinezesc

Pentru sosul de ceapa verde, amestecati toate ingredientele si lasati deoparte. Intr-o oala

3 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi

Piept de pui picant şi brânză feta la grătar

Ingrediente pentru 4 persoane: 500-600 gr piept de pui 200 ml smântână 2 linguri

1 vot    2 comentarii
30 min
Fripturi

ada

E mult mai indicat un miel de 8-10 kg., cei mici au multe pielite si nu sunt asa gustosi. Ca timp, presupun ca ati vrut sa scrieti 2 ore (si nu 2 minute!!).

Adauga reteta
Retete
din Fripturi
piept de porc umplut

piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Intr-un bol mare se amesteca cimbrul uscat, boiaua, zaharul brun, sarea si piperul proaspat macinat impreuna cu uleiul de masline si

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi