autor:

autor

» » Fripturi

Miel la cuptor

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se unge o tava cu untura dupa care se aseaza mielul si se introduce la cuptor la temperatura de 200 grade. Intre timp se pune la fiert intr-o craticioara un pahar de apa, jumate de pahar de vin alb, 1 lingura de otet si 1 cubulet de vegeta. Cind incepe sa clocoteasca se ia de pe foc.


Mielul se coace in tava de ceramica si se serveste in aceasi tava in care s-a copt. Totul se serveste foarte fierbinte

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cojocariu Maria , 15 aprilie 2014

    f bun a iesit

  • Fara foto

    ada , 04 aprilie 2010

    E mult mai indicat un miel de 8-10 kg., cei mici au multe pielite si nu sunt asa gustosi. Ca timp, presupun ca ati vrut sa scrieti 2 ore (si nu 2 minute!!).

  • Fara foto

    alexandra , 02 aprilie 2010

    mi-e scarba sa o mananc. iac! iac! iac!

Dificultate

Redusa

Timp

2 min

44 voturi

Ingrediente

  • O jumatate de miel (mielul sa fie de 4-5 kg)
  • 1/2 pahar vin alb
  • 1 lingura de otet
  • 1 cubulet de vegeta
  • sare
  • ulei
  • o ceapa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Vita cu sparanghel, ardei si orez - stil chinezesc

Pentru sosul de ceapa verde, amestecati toate ingredientele si lasati deoparte. Intr-o oala

2 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi

Piept de pui picant şi brânză feta la grătar

Ingrediente pentru 4 persoane: 500-600 gr piept de pui 200 ml smântână 2 linguri

1 vot    2 comentarii
30 min
Fripturi

Costite de porc la gratar cu miere si sos teriyaki

Am vazut un “rack of ribs” sau niste coaste bestiale de porc intr-o vitrina la o macelarie

0 voturi    1 comentariu
45 min
Fripturi

Cojocariu Maria

f bun a iesit

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Cotlet de porc evantai

Cotlet de porc evantai

Facem o pasta din ulei, mustar condimente si frunze tocate de patrunjel cu care ungem cotletul bine pe toate partile. Feliem apoi cotletul

2 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Fripturi
Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar

Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar

Pasul 1: Incalzim cuptorul. Pasul 2: Tocam foarte marunt ceapa si usturoiul.Amestecam ceapa tocata cu usturoiul. Pregatim

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi