Gutuile curatate si taiate se rumenesc in ulei si se lasa pe o farfurie.
Se pune intr-o cratita pe foc cantitatea de faina si apoi paharul de vin iar dupa 3 - 4 minute se adauga gutuile preparate anterior dupa care se completeaza cu apa cit sa depaseasca ingredientele. In timp ce fierbe se aduga si cantitatea de zahar.
Se fierbe la foc mic pina scade un pic.
pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii