autor:

lacramioara vlad
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Gutuile curatate si taiate se rumenesc in ulei si se lasa pe o farfurie.


Se pune intr-o cratita pe foc cantitatea de faina si apoi paharul de vin iar dupa 3 - 4 minute se adauga gutuile preparate anterior dupa care se completeaza cu apa cit sa depaseasca ingredientele. In timp ce fierbe se aduga si cantitatea de zahar.


Se fierbe la foc mic pina scade un pic.


pofta buna !


  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    Merita incercata !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010

    Cred ca este buna !

Dificultate

Medie

Timp

1h

40 voturi

Ingrediente

  • 3-4 gutui curatate
  • 200 g zahar
  • 1 pahar de vin alb
  • 100 g faina

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de lacramioara vlad

Napolitana cu crema de zahar ars si nuci

Se freaca ouale intregi cu 1/4 zahar, apoi se adauga untul si se freaca pina se face o pasta si apoi

53 voturi    3 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

SARMALE IN FOI DE VITA

Carnea este amestecata cu sare, piper, delicat, ou si ceasca de orez. Se oparesc foile de vita

139 voturi    3 comentarii
5h
Mancaruri cu carne

prajitura cu lamiie

FOILE : Faina cu zaharul si ouale se amesteca adaugindu-se apoi praful de copt stins in apa sau drojdia

38 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Limonada cu visine

Limonada cu visine

Spalam visinele, indepartam coditele si scoatem samburii. Intr-un vas mai mare punem apa plata cu zaharul si amestecam, pana ce, acesta

1 vot    0 comentarii
15 min
Sucuri si compoturi de fructe
Nectar de corcoduse

Nectar de corcoduse

Corcodusele curatate de codite si frunze, le spalam bine cu apa rece si le punem intr-o oala mare (eu amo oala de 20L pe care am folosit-o)

4 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi