autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mincare de varza dulce cu carne de porc

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
5-6 bucati de carne de porc (poate sa aiba si ceva os), 1 ceapa mai mare, tocata, o varza cruda taiata fidea, suc de rosii (eu folosesc o conserva mica de "tomato sauce"), 1-2 foi de dafin, piper boabe, sare, putin ulei, patrunjel tocat

Dificultate: Medie Timp: 50 min

161 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas cu peretii mai inalti (daca aveti vas cu teflon) se inabuse ceapa taiata marunt, pina devine sticloasa, se adauga carnea bucati si se inabusa pina isi pierde culoarea roz. Peste acestea se adauga varza taiata fidea, apa (cit sa acopere totul), foile de dafin si boabele de piper. fierbe in continuare pina ce varza s-a muiat apoi adauga pasta de rosii (sau pasta de rosii si rosii crude, etc...).


Se mai lasa la fiert pina se reduce lichidul (dupa dorinta). Acum se potriveste de sare si se presara cu patrunjel proaspat, tocat.


Se serveste calda, si cine doreste poate sa puna putina smintina pe ea.

Dificultate

Medie

Timp

50 min

161 voturi

Ingrediente

  • 5-6 bucati de carne de porc (poate sa aiba si ceva os)
  • 1 ceapa mai mare
  • tocata
  • o varza cruda taiata fidea
  • suc de rosii (eu folosesc o conserva mica de "tomato sauce")
  • 1-2 foi de dafin
  • piper boabe
  • sare
  • putin ulei
  • patrunjel tocat

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Platou cu legume la gratar

Taiem dovleceii si vinetele in rondele groase de 5 mm. Curatam ardeii grasi de seminte si ii taiem

2 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciocanele de pui cu legume.

Ciocanele de pui cu legume.

Toate ingredientele sant puse impreuna deci ne trebuie o tigaie mai inalta. Punem tigaia la incins cu ulei si pasta de ardei iute. Apoi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Frigarui in sos (Schaschlik)

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust (eu am folosit doar boia, piper si

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi