autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mincare de varza dulce cu carne de porc

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
5-6 bucati de carne de porc (poate sa aiba si ceva os), 1 ceapa mai mare, tocata, o varza cruda taiata fidea, suc de rosii (eu folosesc o conserva mica de "tomato sauce"), 1-2 foi de dafin, piper boabe, sare, putin ulei, patrunjel tocat

Dificultate: Medie Timp: 50 min

162 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas cu peretii mai inalti (daca aveti vas cu teflon) se inabuse ceapa taiata marunt, pina devine sticloasa, se adauga carnea bucati si se inabusa pina isi pierde culoarea roz. Peste acestea se adauga varza taiata fidea, apa (cit sa acopere totul), foile de dafin si boabele de piper. fierbe in continuare pina ce varza s-a muiat apoi adauga pasta de rosii (sau pasta de rosii si rosii crude, etc...).


Se mai lasa la fiert pina se reduce lichidul (dupa dorinta). Acum se potriveste de sare si se presara cu patrunjel proaspat, tocat.


Se serveste calda, si cine doreste poate sa puna putina smintina pe ea.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza caramelizata

Varza se taie fideluta si se pune intr-o cratita, fara ulei, la foc potrivit. Se amesteca constant

5 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mâncare de bame /Bame Yemeği

Bamele sunt bune de consumat atunci când sunt tinere, cu păstaia fragedă, pentru că cele bătrâne

9 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dificultate

Medie

Timp

50 min

162 voturi

Ingrediente

  • 5-6 bucati de carne de porc (poate sa aiba si ceva os)
  • 1 ceapa mai mare
  • tocata
  • o varza cruda taiata fidea
  • suc de rosii (eu folosesc o conserva mica de "tomato sauce")
  • 1-2 foi de dafin
  • piper boabe
  • sare
  • putin ulei
  • patrunjel tocat

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Platou cu legume la gratar

Taiem dovleceii si vinetele in rondele groase de 5 mm. Curatam ardeii grasi de seminte si ii taiem

2 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei la cuptor

Dovlecei la cuptor

-Se spala dovleceii, se taie in jumatate si se scoate miezul din ei.Tocam miezul de la un dovlecel, adaugam peste miez ouale,sare,piper

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Ciorba de legume

Ciorba de legume

-Se curata ceapa,se taoca si se pune la undit cu putin ulei,cand ceapa devine translucida,se adauga,toate legumele tocate marunt si

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe