Biscuitii se maruntesc, se adauga untul topit si se amesteca bine apoi amestecul l-am impartit in patru; am patru forme de ceramica pentru tarte cu diametrul de 10cm.
Branza o amestec bine cu oul intreg, zaharul vanilat si zahar pudra dupa gust si o repartizez peste blatul de biscuiti din fiecare forma. Se da la copt in cuptorul preincalzit pana ce branza e inchegata dar in mijloc e ca gelatina cand clatini de forma.
Se serveste rece. Eu am servit-o cu sos de afine: am pus pe foc o craticioara cu o mana de afine congelate si 1 lingura de zahar pana s-a topit zaharul.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii